Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #5192 üzenetére
Konkulzió:
Benyalhat a Google.
Reklámra marad az iframe a flash és egyéb beágyazott cuccokra, max kap egy js height függvényt.
A blogosra meg még mindig nem látok jobb példát, mint a js parse.
Nem egy adott dologra akarok valami csinálni, hanem olyat ami többféleképp is feldolgozható.De ez ne legyen má' vitatéma. Elindultunk az iframe-től és most ott vagyunk, hogy mit miért!
-
PazsitZ
addikt
válasz
Sk8erPeter #5192 üzenetére
Párszor gondolkoztam, hogy rákérdezek, de én végig nem érte mi a cél, és mi a gond.
Avagy szerintem egy csöppet túl van lihegve ez az oldalról kimutató link dolog. Már ha, egyáltalán arról van szó vagy miről
Új hozzászólás Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Tenisz topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest