Aktív témák
-
kawa550
csendes tag
Nekem is dettó!
Tegnap vásárolt genius webcamerám indításakor hibaüzenetet kapok:"az usb vezérlő sávszélessége megtelt" és a kamera nem müxik.
Ha a kamera beállításainál kézire állítva leveszem a sávszélességet kb a 3/4-ére akkor elindul és tökéletesen müxik. Csak sajnos hiába mentem el a beállitást, a gép ujraindításánál minden alkalommal visszaáll autómatikusra, és újra teljes sávszélességet akar használni, ami persze nem megy.
Ez így elég idegesítő, minden indulásnál kézzel állítgatni...
Ami +röhej ,hogy ezt egy asus nforce4-es alaplappal athlon64 3200+ procival csinálja, miközben a saját nforc2-es 1900+XP öregebb ,gyengébb gépemen teljes sebességgel is gond nélkül hasit a kamera.
Driver, alaplapi vezérlők, bios frissítve, eredmény semmi,biosban az usb2 engedélyezve, teljes sebességen.
Ötlet valakinek? PLS!
Ja és mellette az egyetlen usb-s eszköz egy nyomorult egér
Szóval ha a beállitásoknál a sávszélességet kézire állitva leveszel egy kicsit, menni fog, de ez nem megoldás , szerintem...
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Foxpost
- Kerékpárosok, bringások ide!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Glorious Model I2 Wireless fehér - szinte új
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő