- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
törölt tag
Redundanciát csökkentendő ezt a topicot zártam. Van egy teljesen azonos témájú. Webkamera driver letöltés honnan?
Folytatás ott.
-
varady
csendes tag
DRAJVERT KERESEK GENIUS 110-RE NEMTALALOK SEHOL SEGITJETEK
-
hihi21
csendes tag
-egy
-
hihi21
csendes tag
Hali segitség kéne egy ehhez a webcamera tipushoz keresek drivert, de sehol nem találtam a google sem adott ki semmit.
m-tech night vision 4 mp
Előre is köszi ha van
-
Sátán44
addikt
-
lala83
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Tesóm vett anno egy Genius I-look1300K web kamerát és tönkre ment telepítő cd.
Kellene hozzá driver.
remélem valaki tud segíteni nekem ebben. -
sislaciii
aktív tag
csáó!
Keresek egy Nortek Profiló nevezetű webkamerához drivert!
Ha valami van, akkor akár PÜ-be szólj, mert nagyon sürgős!
Köszi! -
ecology_83
tag
Hali!
Nekem olyan gondom van, hogy a Canon MV690 videókamerám használható webkameraként. De Win7 alatt nem akar működni, vagyis megy, csak nagyon kockás a kép. Olyannyira, hogy fel sem lehet ismerni. Pl a fogaimat a homlokomra rakja....
Xp-n és Vistán tökéletesen ment. Én vmi kodekre gyanakszok. Írtam canonnak, de azt írták, hogy túl régi a kamerám, így jártam.... -
amiggo
csendes tag
a kam igy nézz ki ugyen ijen : itt a link
http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.acomp.hu/kep_tn/2981&imgrefurl=http://www.acomp.hu/usr_cikkek.php%3Fsession%3DNDcxNTg5Mzk%3D%26cikk_id%3D786&usg=__BCmxjKKe2Dm32iDY5jfd-k_DkpM=&h=93&w=125&sz=15&hl=hu&start=4&um=1&itbs=1&tbnid=RA7psotdkVO2sM:&tbnh=67&tbnw=90&prev=/images%3Fq%3Dm-tech%2Bnight%2Bvision%26hl%3Dhu%26sa%3DG%26um%3D1
pls aki tud segiteni irjon már ojan hejet ahonan le tom töltenia drivert vagy ha valakinek meg van akor irjon az is nagyon fontoss
-
amiggo
csendes tag
pls sürgős
-
amiggo
csendes tag
nekem is adtak egy M-tech tipusu kamot és nincs telepitő cd ::S
pls ha valaki tud segiteni akor irjon mert fontos lenne -
Adonimus
senior tag
Én webcam driver-eket úgy keresek, hogy nagyjából beírom a nevét [L:www.google.hu]www.google.hu[/L] képkeresőre és megpróbálom megkeresni ami leginkább hasonlít az enyémre. A pontos neve ott van a kép alatt. Bemásolom google-ba + driver. Letöltöm. És Happy End.
-
mtimi19
csendes tag
Sziasztok.Nekem egy Fujitsu Siemens Amilo Pi 3525-ös laptopom van Vistával.Minden drivert letöltöttem hozzá,mert cd-t nem adtak,csak a webkamera driverjét nem találom sehol,pedig órák óta keresem.Ha vkinek van vmi jó ötlete,szívesen fogadnám!!!
Előre is köszi:Timi -
Grenczi
csendes tag
Használ valaki Microsoft VX 6000-es webkamerát? Mert az enyém sehogy se akar működni.Minden drivert kipróbáltam már , XP és Vistán is eredmény nélkül...
-
Lacsi
csendes tag
Üdv!
Tudna nekem valaki segítenni kellene Asrock M266A alaplap driver cd pici pénzért ha valaki tud akkor írjon pm me!
-
applause
aktív tag
Vettem egy BenQ M2200HD monitort, melyen van egy USB csatlakozású webcam. Sajnos nagyon lassú a képalkotása, elmosodik, szinte csak állóképre jó. Semmilyen drivert nem találok hozzá. Tipusa valószínüleg QEye 2.0M pixel, az XP valamilyen USB eszköznek ismeri fel.
Tudna-e valaki segíteni driver ügyben. -
ROBI11
csendes tag
N95 HŐZ KERESEK WEBKAM PROGIT. VALAKI TUD SEGITENI?
-
-
zasasa
csendes tag
Üdv mindenki.Vettem egy M.tech webcamot.Az asztali gépem hibát ír ki rá és nem ismeri fel.A notim viszont azonnal felismeri.Az asztalira egyszerűen nem tudom feltelepíteni.Mitől lehet?
-
gzsolt1983
csendes tag
Szia.Nekem is van egy vagyis két webcamom semmi azonositó nincs rajta az egyiket szét szedtem SMCOB-12 van rá irva panelre.
Átnéztem azt a listát amit belinkeltél de nem találom rajta az én webkamerámat.
USB\VID_17A1&PID_0118\5&2905317A&0&1
Ezt irja ott ahol irtad hogy meg kell nézni.
Esetleg nincs valami ötleted hogy honnan tudnák hozzá drivert szerezni? -
steverawen
csendes tag
Üdv!
Hasonló problémám van nekem is. Kaptam egy kamerát, dobozában, cédéstől, leírásostól.
A gond csak az, hogy a gyárilag hozzá adott driverrel nem akar működni. Követve a használati útmutatót beraktam a lemezt és indítottam a setup.exe-t. Rendben végigment az install első lépcsője. Click "FINISH" Bedugtam a kamerát és a rendszer
(WinXP SP2) detektálta azt. Felugrott az Új hardver varázsló, ahol a beavatkozás nélküli telepítést választva elszöszmötölt a gép pár másodpercig, majd a 39-es hibakóddal tudtomra hozta, hogy nem tudta a kamerát beállítani. Ismétlem: gyári, karcmentes driverlemezt használtam!
Hátha segít alapon itt az USB id-je:
USB\Vid_0c45&Pid_627b&Rev_0100
Ezek alapján, (merthogy sem a dobozon, sem a dokumentációkban, sem a lemezen lévő fájlokban nem szerepel infó, hogy ki csinálta azt a s***t) valami Microdia Pc Camera SN9C201 + OV7660.
Amikor a masinám felismeri egyszerűen csak USB2.0 camera SN9C201 ként mutatkozik be.Segítsetek ha tudtok, előre is köszi!
-
student
őstag
hello!
hogyhogy nincs nagy webkam topik? na mind1.
1.
Van már olyan webkamera ami ténylegesen tud hd azaz 1280*720 videofelbontást? mert nézegettem és csak kamu hd-ket látok nagy gyártoknál is.2.
hogy ien hd videoátvitelhez skype-ba /majd ha egyszer tudni fogja azt is/ hány megabites up sebesség kell? -
epidemic
tag
Üdv!
Chicony i-cam 5110 usb webkamerához kellene vista kompatibilis driver.
Sajna a vista nem ismeri fel, a kapott driver pedig nem kompatibilis. Próbáltam szedni hozzá új drivert, de sikertelenül! -
Nwis86
aktív tag
Hello
lenne 1 genius videocam Look 317 es camom, kb fél éve próbálom beüzemelni de nem megy, előtte jó volt, de a driver cd-je elveszet... leszedtem genius oldaláról a drivert felrakom de továbbra is azt írja, hogy ismeretlen hardver, probléma a driver telepítésébe és eszközkezelőbe át van húzva... és ha hagyom a varázslót lefutni akkor se találja meg a drivert pedig fel van téve:S valaki tudna segíteni? már fél éve szenvedek vele, idáig alternatívának volt egy mp4 em amin van kamera és azt használtam webcamnak, de az most tönkrement így jó lenen ha Geniust betudnám üzemelni
valakinek esetleg nincs ilyen webcamja?
-
tsabbi
csendes tag
Sziasztok!
Én is hasonló problémával küszködök,mint az előttem szólók,illetve kettővel.
1.:egy Deltatrax kamera.Tipust nem tudok a dobozán csak ennyi van feltünteve.Nincsen hozzá driverem.Követtem a fentebb irt lépéseket,de hiába,nem találtam hozzá valót.Illetve 1et igen,de az meg letöltés közben megakad és nem megy tovább.
Az eszközkezelőben ez az infó található rólaSB\VID_093A&PID_2468\5&36C701F9&0&4
Megkerestem az azonosítóját az pedig:
Cammaestro 2.5DU/X-EYE/Orite SC-120/ICGear TravelCam/Easy Snap Snake Eye Webcam
Ehez ha driver dologban tudna valaki segíteni,azt nagyon megköszönném2.:Egy Mercury kamera.
SB\VID_0C45&PID_602C\5&36C701F9&0&3
azonosítólas Ohlson TWC-30XOP Webcam
Ez sem működik.Ahogy bedugom a gépbe nem is érzékeli,pedig 3-4 alkalommal érzékelte,azóta semmi.Ez a kamera az öcsém gépén működik,csak elkeverte(vagy én)a telepítőt.Elég szép képet is ad.Hogyan tudom a programját átvarázsolni az én gépemre,vagy drivert szerezni hozzá?
A segítségeket előre is köszönöm.Üdv
sabbi
-
gyulabs
tag
válasz
fotos_bekesi #13 üzenetére
Szia!
Ha meg aktualis...
Ezt talaltam:www.dellogs.com.hk/driver/usbwebcam6led.zip
Remelem hasznalhato!
-
fotos_bekesi
csendes tag
Sziasztok
kaptam egy web-camerát hogy keressek drivert, de nem találok sehol ezért kérnék segitséget
a kamerán semmi jelzés a képét linkelem
http://www.gebw.com/8-led-usb-webcampc-cameraweb-cam-13m-1300k-pixelmic-p-45/?language=en6led Web camera
köszike -
SunBreeze
aktív tag
koszi, de itt mar a letezot osszeset letoltottem,
itt az a baj, hogy amit irtam:
a tajekoztato szerint van egy lepes, amikor felugrk az ablak hogy a program vagy a driver nem megy at a win logo teszten, folytatom vagy leallitom a telepitest.
na ez kimarad, es egybol j0n hogy nem talalta a dirvert igy nem sikerult felinstallalni...
hät az agyam amugy eldobom hogy igy ezt csinalja -
SunBreeze
aktív tag
hello
en is keresek webcam direvert...
kint nemetorszagban vettem egy 5 euro-s kamot es nem birom felinstallalni
kovetem a lepeseket, ugy ahogy le van irva, aztan a kepek szerint egy lepest kihagy a gep, pontosan azt a lepest amikor a hardver felismeresenel nem megy at a program a windos logo teszten vagy mi. ez nem ugrik fel nekem, hanem siman kiirja hogy nem talalta meg a drivert... holott elotte telepitettem fel, hät nem birom ep esszel felfogni hogy miert csinälja ezt. mar vagy ket óräja ezzel szenvedek.
arra gondoltam hogy valahol alapból le van tiltva ennek az ablaknak a megjelenitese.tud valaki segiteni ebben
fontos lenne, nem tudom taratni igy a kapcsolatot az otthoniakkal
a tipus: (manhattan minicam)
koszonom elorre is ! -
vatizs
csendes tag
köszi szépen a segítséged, megnézem a drivert, csak 52 perc mire lejön 17 mb
Néztem már a vimicro oldalát, de ott még nem találtam megfelelö drivert. voltam ma bent info boltba, elhejtottak azzal, hogy ez mercury. Mondom ilyet nem találtam a googlebe.
-
Rover623
félisten
Bedugod.
Eszközkezelőben megkeresed.
Tulajdonságok/Részletek: Eszközpéldány azonosítója.
USB\VID_xxxx&PID_yyyy
Elmégy ide, és az első oszlopban szépen megkeresed XXXX értékét...máris megvan hogy mi volt a dzsunka neve, amin gyártották.
Ha szerencséd van, akkor a gyártó alatt YYYY megadja a pontos típust is.Ilyen "égető" problémának itt nem illik önálló topicot nyitni...
Egyébként kb. három percbe telt kép alapján beazonosítani...itt a driver hozzá...
-
vatizs
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Vettem egy webkameát interneten, a vaterán, és nincs hozzá driverem. A termékre összesen ennyi van ráíva hogy M-TECH. Se sorozatszám, se modellszám. Így néz ki:
Ha tud valaki ilyen drivert, vagy esetleg van neki, az kérem jelezze nekem, mert Én már a 4. napja keresem 52órát belefektetve.
Köszi.
Zsolt
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest