Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Acer notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
steverawen
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémába ütköztem
:
Tegnap a sógorom megbízott, hogy a laptopjára installáljam már fel a szép új webkameráját, mert Ő nem nagyon ért hozzá. Gondoltam mi sem egyszerűbb.
User manual átnéz, lemez be, driver install start. Feljött egy panel, amin az a bizonyos növekvő izé tájékoztat az install folyamat előre haladtáról. Egy darabig elmászott a folyamatjelző, mejd felpattant egy panel egy OK fombal a közepén felette angol szöveggel: Lécci frissítsd az XP-t SP2 szervízcsomaggal, mer Én anélkül nem mükszök!
A gyártó honlapján található leírás alapján, valóban. Minimum SP2 kell neki, de megy az SP3 és 32 ill 64 bites Vista alatt is.
A problémát az okozza, hogy a gépen nem rég telepített (igaz nem jogtiszta) XP pro hun van, arra sorban felrakva az SP1 SP2 SP3 magyar nyelvű javítócsomagjai!!! Ötletként az ugrott be, hogy ráerőszakolom a hozzá adott drivert, de a lemezen nincs más .inf állomány csak az autorun.inf, egy pár .exe, egy .ico és egy .dll fájl. mellett. Arra gondoltam, biztos az XP törése kavar be, és elmentem egy ismihez akinek fullos, jogtiszta SP3 van a gépén. Mondanom sem kell, nálla is a fenti hibaüzenetet kaptam majd megszakadt az telepítés.Link a kamerához: http://www.speed-link.com/?p=2&cat=1M&pid=17401&paus=1
A saját (lemezen adott) és a honlapon található drivert is próbáltam felrakni, egyik sem ment.Tud valaki megoldást?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest