Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Gaming notebook topik
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
vtechun
veterán
Hello! Nekem meg ez a problemam, hogy ebben az nforce2-es csipszetes , radeon 9600-as gépben ilyen a kép, más gépekben meg király. Mi miattt lehet ez? Valaki tapasztalt már hasonlót? http://vtechun.extra.hu/webccam.jpg , linket nem adok mert tarhelyszolgaltato nem engedi ugyse tehat ezt a linket bemaosoljatok a cimsorba es enter

-
tibric1
csendes tag
Sziasztok!
Remélem nem baj az új topicért.
Már írtam máshova a problémám de nem reagált senki.
Az lenne a gondom egy webkamerával hogy bármilyen programmal ha használatba veszem, (msn; skype; windows képolvasó) egyfolytába dobálja ki az asztalra a sreenshotokat egymásra halmozva.
Mi csinálhatja ezt?
Másik gépen is néztem ott semmi baj vele, szóval valami szoftveres windowsos bugra gondolok.
Ha valakinek lenne tippje pls segítsen!
Előre is köszönöm!
Screenshot: http://img.tar.hu/tibric/img/19009784.jpg#3
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi