Hirdetés
-
PROHARDVER!
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
Nekem eddig minden ilyen androidos kütyüm (tablet, telefon) meghibásodott és garanciáztatni kellett. Samsungot is, pedig az vezető márka, istenítik évekóta, hypeolják. Mindig megfogadom hogy nem megyek vissza az adott márkához, de rá kell jönnöm hogy tök mindegy. Ezt a WayteQ-t is visszakellett küldenem 2 héttel a vásárlás után, de lekopogom hosszú ideje semmi baja.
-
Toma
tag
Az utolsó bejegyzésem a wayteq topicok bármelyikébe is és ezzel senkit sem szeretnék fenyegetni!
Pár bejegyzéssel elébb leírtam a wayteq 8Q készülékemmel kapcsolatos meghibásodásának körülményeit és lényegét. Vissza is vittem a kereskedésbe a táblagépet, ahol természetesen a szakszervízbe küldték, lévén, hogy garanciális javításra voltam jogosult. Pár nappal később a SS üzletből egy munkatárs felhívott ,hogy a táblagépemet a wayteq szakszervíz nem tudja garanciálisan javítani, ugyanis fizikai sérülés van a tableten?! Mikor megkértem a kollegát, hogy részletezze hogy miféle is lehet a fizikai sérülés, ugyanis én karcmentesen adtam át a garanciális ügyeket intéző szerviz felvevő úrnak említett kütyüt, kért egy kis türelmet, majd napokon belül jelentkeztek, hogy sajnos a micro usb csatlakozó lábai elengedtek a készülékem belsejében, így azt ők fizikai sérülésnek tudták be és nem áll módjukban ezt garanciálisan megjavítani, kizárólag 7500Ft-os ellentételezés fejében! Természetesen nem akartam ezekkel a feltételekkel először elfogadni a javítást, hiszen úgy gondolom, hogy egy gyári töltő csatlakozójának az aljzatába illesztése nem nevezhető aposztrofálható „nem rendeltetésszerű használat”-nak…megkérdeztem mik a lehetőségeim, majd újabb napokon át tartó várakozás után tájékoztattak ,hogy a szakszervíz milyen procedúrát javasolt, amennyiben nem fogadom el a készpénzes javításuk ajánlatát. Meghallgattam a feltételeket, majd beletörődve mondtam ,hogy inkább javítsák meg, sem energiám ,sem pedig időm ezzel aktuálisan harcolni, így ma átvettem a 7500Ft-ért megjavított tabletemet.
Vannak dolgok amiket nem értek…két hónappal ezelőtt ennek a tabletnek a kistesóját, egy 7Q-t küldtem szervízbe, ahol szintén ugyanez a hiba fordult elő az ő táblagépüknél is garancia időn belül, amit szó nélkül garanciálisan javított a szakszervíz. Ésamint már leírtam, miért nem rendeltetésszerű használat az szerintük, hogy a töltő csatlakozóját bedugtam az aljzatába…épp úgy, ahogy ezt megtettem és megteszem más készülékeimen is amin micro usb töltő csatlakozó van??!! Szerintem savanyú a szőlő és túl sok volt az ehhez hasonló garanciális probléma, így ki is kellett plakátolni gyorsan egy „achtungot” a hivatalos oldalra, miszerint:
„Az átvétel során nem tapasztalható károsodások rögzítésének hiánya nem zárja ki azok átvételkori meglétét. Az ilyen esetekben a nem rendeltetésszerű használatból kifolyólag (pl. fizikai sérülés) a garanciális javítás elutasítható.”
Eddig 4 darab wayteq márkájú készüléket vásároltam cirka 2 éven belül…mind a 4, a garanciális időn belül meghibásodott..hozzáteszem, kizárólag gyári tokokat, töltőket, kiegészítőket vásároltam mindegyikükhöz! Nem sóherság, csóróság miatt vásároltam ezeket az alacsonyabb árfekvésű cuccokat, hanem mert mindenhol istenítették őket, míg meg nem vásároltam, vásároltuk őket, ezenkívül egy apró olyasmi érzés is motívált, hogy kezdő cég a piacon, így jut előrébb, ha támogatjuk őket és vásároljuk a termékeiket. Semmi gond, levontam a megfelelő konzekvenciákat a márkával kapcsolatban! Így leírom én is amit már többektől olvastam itt és máshol: SOHA TÖBBÉ WAYTEQ-ET!
Ui: Kelzsocának köszönöm az itt adott tanácsait, amik mindig hasznosnak bizonyultak! -
-
kelzsoca
félisten
Amit a WayteQ forgalmaz olyat biztosan, de csörrenj oda szerintem telefonon, és nyugodtan kérdezz rá.
Értékesítés (WayteQ Europe Kft.)
Cím: 1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Megközelítés: Office Campus - A épület, Mester u. 89 sz. felől
GPS koordináták: É 47,46321°, K 19,08863°Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 9 - 17 óráig
Szombat, vasárnap zárvaTelefon: (+36-1) 21-73-632
E-mail: infowayteq.eu -
thetan
aktív tag
Sok helyen forgalmazzák - most hirtelen ezt találtam a példa kedvéért.
Az egyik fényképen a levegőben tartja a tabletet, ez nem igaz, mert a nyaki forgórésze könnyel elfordul. (Persze kisebb telefonoknál persze jó, de ekkora súly elmozditja)
Mint irtam én ráhelyezem a tablet alsó peremét a műszerfalra, majd ugy nyomom a tapadós felülethez, igy nincs suly rajta és stabilan áll, alig lehet leszedni.
a kitakarása a szélvédőből még az elviselhető kategória
-
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
Pedig az lesz az, tehát eddig rendben van, a menü pedig azért nem jelenhet meg szerintem, mert a tableten nem engedélyezted a felugró popup ablakban az usb hibakeresést.
Próbáld meg azt hogy leválasztod a pc-t és a tabletet, majd újra csatlakoztatod elindítod a kis alkalmazást, majd figyeled a tablet képernyőjét a popup ablak miatt.ui: közben frissült a program és a leírás is, multiuser menüpont hozzáadva.
-
kelzsoca
félisten
Nincs köze a roothoz, nálam megy rendesen, megnéztem külön a gyári beépített appot, illetve leszedtem a frissítést is, és mindkettővel működik.
Próbáld meg hogy a Beállítások-Alkalmazások résznél nyomsz egy adatok törlése gombot, vagy eltávolítod a frissítést.
ui: Amennyiben áthelyezted a belső tárhelyre az alkalmazást, azt mozgasd vissza a helyére.
-
-
Mobildeck
tag
sajnos nem tudtam, nincs ilyen eszközöm
viszont amióta használjuk, lett még tapasztalat:
az akksi ideje tényleg nagyon jó, legutóbbi képernyőidő 22 óra körül volt wifivel végig, tizenakárhány százalékon, de majd írok még pontosabbat
ami kicsit ijesztő, hogy akár kisebb tekergetésre is eléggé recseg a ház, és elszíneződik a kép, de utána semmi baja, de sok használat után már nem tűnik 'nagyon masszívnak'
játékok szépen futnak rajta, ezzel szerintem semmi gond, nyílván nem gamer tab, de aki olyat akar az nem is ezt veszi meg, ennyiért kifejezetten jól mennek rajta a játékok
ami még nem tetszik, hogy nincsenek user profilok, pedig 4.2 (azt hiszem) felett ez alap az androidos nem 3g-s tabletekben
illetve rezgés nincs benne, nem tudom ez kit érint egy tabletnél, de akár fontos is lehet
de mindent összevetve, szerintem nagyon megéri az árát, jó használni, szép a képe, jó a wifi, akksi ideje is jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest