Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
twingos
tag
szia
meglehet,de nem érdemes,ugyanis amit ott látsz ikonok azok nem áttetsző hátteres "bmp" képek.szóval ha az ikonok mögé egy világosabb képet teszel akkor elég gagyi lesz tőle.
szóval kell hozzá a ResHack nevü progi.Nyisd meg a \\\WinCE Device\ResidentFlash2\YFAPP\Skins\XuanZhuan_84A_E08\ könyvtárat.
Az itt található dat kiterjesztésű fájlokat megnyitva lehet a képekhez hozzájutni,ehhez kell a reshack progi.
a ciki az,hogy a x920 MAINMENU.dat fájlt nem lehet sajnos megnyitni,a többit igen
itt jön a csalás használd a x820 gépezetét.én is ezt tettem és igy sikerült az egészet átalakítanom igy nem kell sem SI sem egyéb trükköt alkalmazni a különböző programok indításához.
A dat fájlokat úgy oldottam meg ,hogy csináltam sajátokat igy valamennyivel gyorsabb lett a gép nem kell állandóan a 6-7 MB-es tartalmakat olvasnia 1-1 menükép miatt.
Kicsit megszerkesztve a Color7MoveShell.xml saját menüpontokhoz juthatunk.Kb ennyi.Ha valakit érdekel akkor feldobhatom neki a sajátomat valahová.
Only PM !!!üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest