Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
Dunstan #4526 üzenetére
Idézet Dunstan-tól: "Én továbbra is úgy tartom (és a sok kérdező, attól tartok, engem igazol), hogy egy fórumon keresgélni nem ugyanaz, mint hogy ha pl. TMC-t akarok használni, akkor a FAQ-ban a TMC pont alatt elolvasom, hogy vegyek egy RTA3000-et, dugjam be, a másik felébe dugjam a töltőkábelt, és hangoljam be az iGO alatt a TMC-t. Nem akarom SnowDog fórumát leszólni, pompás munka, én is gyakran olvasom, és mindent meg lehet találni rajta - ha az ember végigböngészi az összes hozzászólást."
--------------
Csak hogy mindenki értse miról is volt szó. Hogyan lehet megtalálni, milyen TMC vevő kell az N770-hez?
Nyitó oldal - TMC vevő
Első kattintás - TMC vevő Wayteq N770BT-hez
Második kattintás - RTA-3000 TMC vevő és külső RDS-TMC antennaKét kattintással megvan. Akkor nem értem a görcsölést, hogy miért kellene ehhez az egész fórumot végigböngészni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest