Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
velizare #163 üzenetére
Nem is akartalak meggyőzni.
Csak ahogy írtam más erőforrásokkal rendelkeznek. Ezt arra írtam, hogy nem biztos, hogy vissza tudnak jönni. Nincs nagy reklám, hype, mint a Division megjelenésénél. Teljesen más nagyságrendű tőkével rendelkezik a 2 cég.Amúgy leírtam az előző hsz utolsó bekezdésében, szerintem mindent megfognak tenni amit tudnak. De ezt a következő hónapok döntik el, mire elég? Nagyon nehéz lemosni a kezdeti negatív értékeléseket. Pl. azokat is, ami a Steam adatlapon vannak Vagy a Metacriticen..
Nem tudom mekkora a Neocore, de nyilván most nagyon megosztották az erőiket. Javítani a PC-s változat hibáit, az Eventen is dolgozni kell ill. biztos vagyok benne, hogy még javában dolgoznak a konzolos változaton is, nemhiába tolták el.
Ha gonosz akarnék lenni azt mondanám, az se lesz sima start mert kénytelenek a PC-st is hegeszteni, amikor 1 hónapot a konzolosra szerették volna szánni. De ahogy korábban írtam, a konzolos rendben lehet, abból lesz több eladás. Csak ezzel a PC-s nem ér semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kuponkunyeráló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Túra és kirándulás topic
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest