Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• reelc

veterán

válasz velizare #163 üzenetére

Nem is akartalak meggyőzni.
    Csak ahogy írtam más erőforrásokkal rendelkeznek. Ezt arra írtam, hogy nem biztos, hogy vissza tudnak jönni. Nincs nagy reklám, hype, mint a Division megjelenésénél. Teljesen más nagyságrendű tőkével rendelkezik a 2 cég.

Amúgy leírtam az előző hsz utolsó bekezdésében, szerintem mindent megfognak tenni amit tudnak. De ezt a következő hónapok döntik el, mire elég? Nagyon nehéz lemosni a kezdeti negatív értékeléseket. Pl. azokat is, ami a Steam adatlapon vannak Vagy a Metacriticen..
    Nem tudom mekkora a Neocore, de nyilván most nagyon megosztották az erőiket. Javítani a PC-s változat hibáit, az Eventen is dolgozni kell ill. biztos vagyok benne, hogy még javában dolgoznak a konzolos változaton is, nemhiába tolták el.
    Ha gonosz akarnék lenni azt mondanám, az se lesz sima start mert kénytelenek a PC-st is hegeszteni, amikor 1 hónapot a konzolosra szerették volna szánni. De ahogy korábban írtam, a konzolos rendben lehet, abból lesz több eladás. Csak ezzel a PC-s nem ér semmit.

Új hozzászólás Aktív témák