Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0n3dr4g0n
csendes tag
Ezt utálom csak az ilyen MMO játékoknál, hogy néhány szerencsétlen, akik hozzáteszem lusták, grindelni, meg normálisan játszani, elkezdenek sírni, hogy jajj de erős ez jajj de erős az, legyen má nerfőve, meg má mé nem nerfölitek má mer má mé nem, mert így nem lehet élni, erre a készítőknek mindg megesik a szívük ezeken az életképtelen nyomorultakon, szépen lassan a jó dolgokat elkezdik megváltoztatni.
-
b0n3dr4g0n
csendes tag
Szerintetek mi lenne a leghatékonyabb build VOID-ra Soma Prime esetében. Jelenleg COLD+CORROSIVE a configom, de ahogy látom sokan használják e mellett a Heavy Calibert is, Én nem szeretném az accuracy-t lecsökkenteni, emiatt is kérdezlek Titeket, hogy akinek van Soma-ja milyen configgal használja?
-
b0n3dr4g0n
csendes tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Persze nyugodtan, semmi gond egyébként, az sem baj ha ki kell farmolni, VOID-on, csak ne egyedül kelljen mennem. tegnap csináltam egy klánt, Sons Of Thanos éven, egyenlőre csak Én vagyok benne
ha esetleg valakit érdekelne, akkor oda is szívesen várok mindenkit, feltétel nincs. -
b0n3dr4g0n
csendes tag
Sziasztok, Mag prime chassis-t, vagy Latron prime BP-t cserélnék Rhino Prime Chassisra, ha esetleg valakit érdekel, StarlordHUN néven vagyok a játékban elérhető, esténként vagy hajnalban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Isten veled Anthem - Ma leállnak a Bioware játékának szerverei
- Elektromos cigaretta 🔞
- EAFC 26
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ha esetleg valakit érdekelne, akkor oda is szívesen várok mindenkit, feltétel nincs.