Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MichaelSD

őstag

válasz The Feri #3349 üzenetére

Én két hét alatt 0-ról 13ra toltam magam és nem 24 óráztam. Persze nem rontottam el a teszteket...

Draco/ Xini / T4 Survival csak kimaxolt framekkel hatékonyak és csak fegyver / companion maxolásra.

1. Legyen egy kimaxolt primary fegyered (ne AOE), amibe majd belemegy 4 Forma.
    2. Szerezd meg a Serrationt, Split Chambert és a Sherdet (utóbbi kettő macerás, kérd kölcsönbe a klán tárasktól) és maxold ki.
    3. Kezd el a bossokat ölni és a frameket gyűjteni és kimaxolni (framek adnják a legtöbb mastery pontot). Közben a megfelelő modokat a primary fegyverhez gyűjteni és maxolni.
    4. T1D tökéletes gyors szint lépésre. 2-3 T1D (20 hullám) egy frame/fegyver 0-30ra és nem nehéz túlélni.
    5. Később sentineleket és kubrowkat is szintezed, az is sok mastery point ad.
    6. Ha éppen nincs maxolni való frame, akkor a kedvencedet formázd és maxolt (kell a Nekros, Mirage, Limbo framekhez)

Unalmas, de nagyon hatékony.

@Maxtreme
    Voidba cold és corrosive a nyerő. A blast csak a pici ellenségekre hat, azok nem a problémák.

Új hozzászólás Aktív témák