Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
Stockbauer79
üzenetére
MMObomb-ra regelj es kaphatsz kulcsot rogton ha meg osztogatjak. Nyilvan ha jonnek majd patchek es ujabb tartalmak egyre tobbet fog foglalni csakugy mint az osszes tobbi online jatek, de az alap install nekem 600 mega korul volt, kb. 5 percig tartott a telepites. En is csodalkoztam hogy milyen keves, ahhoz kepest hogy mennyi palya van meg milyen brutal grafika, de ugy latszik ennyivel is beeri. Akinek mar megvan vegyen fel nyudogtan, 1NST1G8R az azonositom, ejfel utan vagyok minden nap.

Viszont hangsulyoznam hogy a jatek CLOSED BETA, vagyis akadnak meg bugok boven, van hogy nem lehet megcsinalni egy kuldetest, neha crash-el meg kidobal, szoval ne tessek leirni meg sirankozni emiatt, errol szol a teszt fazis.
Ja es volt mar, es lesz is meg egy wipe amint open beta lesz a jatek, erre is keszuljetek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Házi hangfal építés
- Mini-ITX
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest