Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Androidos tablet topic
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
laskr99 #5977 üzenetére
Irigylem azokat akik tankban már ott tartanak!
Nekem valahogy nem sikerül ráérezni pedig anno még az USA teszt csomagokat is megvettem és akkor is próbáltam. De mindig csak egy hittelve leszek, így nem erőltetem. Nem érzem, hogy annyira beleszólhatnék a végkimenetelébe egy egy meccsnek mint például egy T4-es légi RB-nek.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
laskr99 #5975 üzenetére
Holnap ha leszel délelőtt akkor mehetünk! B4l1nt néven megtalálsz ingame! (Tank: Német T3 vége, Amcsi T2-3, Britt elkezdve.) (Repülők: Amerikaiak Sabre ág végig húzva, Németek épp az Me262-re hajtok, Oroszok T4-ből utolsó gépet húzom, angolok első Meteor van meg, + japó T4-ig. Nem tudom miket repülsz nekem szinte minden okés, de a Németek a fav!
)
Most vagy K4-el megyünk vagy hárman elvetemültek Sabrezünk Squadronnal! -
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #5789 üzenetére
"el tudom kepzelni hogy erezhettek magukat a szovetseges katonak mikor talalkoztak veluk."
És pedig csak némán állnak már.... amikor ott zakatoltak, jézus!Szerintem pár hét és tuti hozok pár érdekes képet!
Barátommal most ezt vettük célba, ha még áll ezen formájában: [link] -
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #5781 üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
Nem szóltam.... megvettem magától a fejlesztéseket.
(Lejjebb ment még így is a számlám... ha ilyen csori lennél már feltűnne az az 1-1 ezer vesztesség is.
)
...nem tűnt fel az a kis vacak pipa...Az tier mennyi vagy melyik az első olyan? Mert csak Shot. Mk."x" nevú tölteteket látok.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #4410 üzenetére
Azért az 50k meg szokott lenni !
-
Micsurin
nagyúr
válasz
fi:zi'k #4408 üzenetére
Régen volt, amíg még pörgött a légi topik... mára már inkább kihalt.
Régen voltunk jó páran aktívak... torz on borz, volfram, Francia, RG4L... stb pörögtek a hsz.-ek., de az a topik kezd kihalni... még Francia és Patr0n repkednek meg az újak de közel sincs akkora élet mint volt ott.
Jó játék volt... rossz irányba indultak el... megérezte... de nem ez volt a téma. -
Micsurin
nagyúr
válasz
donmackó #2729 üzenetére
Valaki szabotálta a linket
de igen , nagyon jó kis játék már most a CBT (Early Acces Phase 3)-ban , talán nyár végére lesz rendes OB talán de ott legalább élvezetes menni , mert van balansz nagyon jó
@CHaooSS:Ha 1 vidit látnál , akkor tudnád , hogy nem , van arty , de csak az afk playert lehet vele pl kiszedni , azt is 2-3 lövésből , nagyon jó , olyan mintha a WT AB és RB-jét kevernéd össze. 14 euró , megjelenéskor kapsz prémet stb.... de van 1750ft-ért G2A-n
Offot befejeztem , köszöntem
-
Micsurin
nagyúr
[link] Ez úton is csabítanék mindenkit át , már most az EA (CBT) fázisban élvezetesebb , es balanszoltabb a jaték mint a WT:GF.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Nem is a KV1 szidom , hogy nem pukkan , annak torony alatt hátul és halott
Én csak nem értettem , mert az egerem miatt volt egy 1 hónapos kiesés (míg a szervizben volt) addig nem toltam és kicsit meglepődtemmert mondóm pedig én a torony ammo racket lőttem és találtam el
de akkor így már tiszta , bezzeg a Sherman vizes rackjeit nem látom én sehol....
-
Micsurin
nagyúr
Ez hatalmas , megkerültem (Poland) az enemyt , (Panzer 4H) toronyba lőttem egy 85-D5-t , ammo rack , semmi OK , tutti kevesebbet hozott , semmi gond , majd az M6 segbe , kigyúllad , olt , megint segbe , kigyullad olt , 3.jára is , majd megfordul a torony , és durván 60°-ban a PZ4H-m 1 lővésből a teljes Crewet... aztán erre jön egy assist , a meccsnek meg vége mert a 2. spawnolásnál már a Spawnba kilőttek a pálya másik feléről egy T44-el
Mi az anyám az értelme németeknek ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
#67977536 #2432 üzenetére
Azzal kezd , hogy relatív, tudom , hogy lehet egyik haverom már a gyakorlatban is igazolta , és nem lett baja az VGA-nak , itt az sem mindegy melyik gyártó alkotását vesszük górcső alá , mert az MSI nem csak a gyári szoftverrel lehet igen komolyan húzni
De ha van SSD-d , akkor én tutti adnék még 1GB VRAM-ot neki , esetleg overclockolnám az VGA-t.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
#67977536 #2427 üzenetére
750ti-nél nem erősebb , ma félre olvasok/benézzek sok mindent , élő példa erre 2 hsz-el feljebb
750ti erősebb , csak kell neki egy kis "okosítás" msi afterb esetleg , 660 nem érdemes húzni , de 750ti-t lehet és úgy árához képest igen jó vga-t kap az ember. ha van SSD-t tudsz egy kis +VRAm-ot adni neki , lehet az is segítene.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #1656 üzenetére
Akkor meg sem probálkozóm
@RG4L : Oké, én csak a játékon belüli tapasztalatomat írtam le.
-
Micsurin
nagyúr
nem feltétlen tudja , azért mondóm így , a D5T hamarabb hal meg , mint , hogy 1 hiteljen engem , mert én nem vagyok akkora állat mint némelyik májer aki a tigrisbe beül : "akkor én most egy baszot tigrisben ülök , láttam a National Geon. , hogy ez egy olyan erős , és hihetetlen tank , hogy ízé..." aztán bemegy foglalni , szarrá lővik 2 irányból , és jön verni a mellét a fórumra , hogy ez mekora egy fos , mennyire nincs balansz .
Na de a lényeg: Nagy távról kb esélye sincs simulatorban , hogy 1 hiteljen ahhoz akkora mázli faktora lenne szükségeha meg tud akkor nem ez az első esett neki , hogy ezt megteszi , útobbi profi, ha fél tankal éled , akkor is ki lő a P-be
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #1647 üzenetére
Akkor az krva nagy bug volt , mert szegény osztálytársam akivel rendszeresen meggyünk együtt , ott hüledezet TS-en a távolság láttán , és azon , hogy milyen crew knockedem lett (nem nyiláson átt , 50-es crew vitality-vel)
pontosan akkor : van a driver kukucskája , attól jobbra (ha arányosan nézzed ) 2 tenyérel befelé a tank közép tengelye felé , kb 90° jöhetet a lővedék , mert pont velem szemben bukkant elő a kis komisz
-
Micsurin
nagyúr
Repülős példa , na , te abban annyira belemélyültél menj már
(én már inkább szállok le a földre
) Nem lehet a spwan rendszerbe belenyulni ,szerintem mert most azért , úgy ahogy jó a tankoknál , 85 pl könnyen be lehet lőni , tehát ha 1v1 és neki 2 spawnja van akkor sem biztos , hogy nyer pl egy tigrisel szemben , egy pantherel szemben meg , höh
105 shermantól pl ÉN elvenném azért azt a 2 spawnt , főleg , hogy tudtomal az 105mm M4 Hovitzer , az egy gyalogsági támogato fegyver volt , és azt a tankot arra is tervezték .... (lég védelmiktől is vegyük akkor el a 2 spawnt ?
mert úgy meg egy jobb Stuka pilóta halálba terrorizálná a népet realisticben)
@Malibutomi: Aligha , annak nem az a neve , hogy M4A1
akit a hülye haverja húzott be a M6-al a csatánkba .
@RG4L : hmm , egy valag bottal nem is lenne kivitelezhetetlen , és még jól is nézzne ki , lelőni a playereket , majd a botokat , hogy nehogy kilőjék a csapatunk bomberjeit , ez tetszene
-
Micsurin
nagyúr
Hmm , azon ott az a fuking OP Bulldog cső , az pont ,hogy mehetne 1-szer is akár , gyors , pici , erős
neki 1 élet is elég , de akkor legyünk reálisak: 3 sherman jusson egy Tigrisre , és 2-4 T34 egy Tigrisre , mert ugye ez ilyen volt .... Jó ez a spawn rendszer , balance legyen előbb , a többi ráér útánuk szerintem.
hmm , mi lenne a bajom , NEM LENNE MIT LŐNI !!!!
elöző köreim útán amik a tegnap posztoltra hajaznak , pont jó a tömeg
-
Micsurin
nagyúr
erről mind lehet szó , MAJD HA A NÉMETEK IS REÁLISAK LESZNEK , és nem fogok tigrisel 1000-en ÁTHATOLÓ lővéseket kaptni egy shermantól , mert a sherman durván 700 méter távon kivül nem tudta beverni , és ezek egy valag doksi filmben is szerepelnek , és sherman firefly lőnné be még meg is érteném mert az 1,100 yardon lő 134-es penetrationel.
@D.Orion:Szovjetek szívjanak csak , legalább abban a tierben (mondóm úgy , hogy az összes nemzetet tolóm párhúzamosan , M6 , IS-1 , Tigris
mert így legalább látom az erő viszonyokat ! ) és igen nem írok helyesen még csak véletlen sem , és elnézést de telefonról vagyok , és én lusta vagyok most kis 4,7 SP kijelzőjén vissza olvasni
-
Micsurin
nagyúr
Ha nem láma a csapat így is van , az eventes mappokon meg főleg , ott a pilóták beírják (ha értelmesek) merre mit látnak
@RG4L: ezt a netto hülyeséget nem mondtad komolyan ugye ?
T34-85(D-5) ugyan annyit spawnolhat mint az IS-1 pl , ja csak mennyivel könnyebb is kilőni ?
Max a TD népségek 1 spawn , mediumok meg maradjanak 2-n , én a füst vetőket is behóznám , póén lenne , 2 épület közt füst ,gyerek lővi a füstöt , megkerül , pufff
@D.Orion: Binocular , hmm , tetszik
és az legyen az SB mod minimum mint most az event
-
Micsurin
nagyúr
Én nem azon szintű németekről írok
panther meg tigris , a Jumbo legyőzhetettlen OP talicska pl.
De amit itt az előtted íro írt hülyeség , szimpla arcade tapasztalat.....Átlagban tudok célozni , kezdek arra rá álni , hogy a Cannon Barrelnek adok annyit , hogy a kövötkezö lővéstől durranjon és akkor már nyertem
-
Micsurin
nagyúr
válasz
munnergep #1614 üzenetére
Sírhatsz , én a jobb gomb és törlésnél tartok pl
röhej , a HVSS az M4 Howitzerel gyalogsági támogató szerep körben volt , NEM harckocsik ellen ment ....
a németek mintha vízbe mártot papírból lennének , kb 900 méteről lőtték ketté a Pz4 (h)-m az M4A1-ek.... 1 lővésre , semmi értelme a játéknak a németekel most.... -
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Nekem tűnik csak úgy, hogy : a németeknél , valamiért a méltán híres tigris /tigris II papír , és a németeknél jelen állás szerint a med tankok az ütőképesek ? mert ma egy Panther úgy kikapott elsőre az IS1-ből , szemből , mint a picsa
Vagy esetleg a páncél vadászok azok amik közel/ táv harcban is jók ?
-
Micsurin
nagyúr
Undorító
Tigris , vs IS2 , csak egy tier a különbség , de sebaj , következő perben szemből egy op34 1941 SZEMBŐL és KB 1000 Méteren csapott meg szemből, át vitt és lőszer
A másik , közelről nem tudok sebezni , de amint távolságból lövők az esetek java részében sikerült eddig valami komolyabb kért okozni a másik: a németek ámblokk vannak lehúzva , a Pz4 F2-től meghal a játék nekik KB
Amcsik reálisak , bár én azt a 105-öst még nyirbálnám
M6 heavy (WoT alapján) egy nagy tejes doboz amiben pattog a lőszer, itt is ilyen ? Barátom most kezdene tankozni a 0-ról , melyik nemzetet ajánlanátok neki ? (ne menjen el a kedve
én németel megyek , bár én mazochista vagyok ilyen téren
hogy ne rageljek már kinomban 7.1 fülesben Hollywood Undeadet hallgatok
)
@Malibutomi: 2 kalappal
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Chris78 #1514 üzenetére
Battlerating, +/- 1 el sorsol a gép, lövedék hmm, mire lősz. Mekkora a táv, pl én tigrisel 10 darab robanót viszek csak, mert egy AAA kivonásra pibt jó a maga 8mm át ütésével, minden masra spgr103., ez ha 30fokban talalom el minden tavrol 103 visz át, amcsi tankokon én pl az M61 lőszert favorizálom, de ez én vagyok, Hetzeren (páncél törő repesz) talan az spgr68 a neve. Arcade / Real./ Simezel ha szabad kérdeznem?
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
köszönöm
-
Micsurin
nagyúr
Ha veszek olyan 4 euros kis valamit , akkor megkapom az amcsi tankokat még mindig ? És ha igen lesz WIPE ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #1460 üzenetére
kv1 nem tudom , hogy nem vitted at, egy F2-esel a tornyat is belehet csapni oldalról pl, de a csövet elloni, lanctalpat/váltót, megkerul. Rommá lő, gyujto skulonak en sok ertelmet nem latom jelenleg.
Hmm 3 arty, ja mind a 3 mellé lőtt
nekem artyval 10-bol 3-szor sikerul KARCOLNOM!!!
Szrk.: aa vs nehéz tank, nem csoda ha nem viszed át
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #1434 üzenetére
De 1.-ső meccs ma , az eventrről sem tudtam , mondóm benézzek AB-be , mert sok volt mostanságg az OP amcsikon a rinya , erre mondom , hmm first win meg is van , aztán ez fogad
-
Micsurin
nagyúr
Nem kötelező játszani
És tippre: Arcade / Realisticben történt a dolog , szóval no komment ha tank akkor simulator.....
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #1324 üzenetére
Az sem amikor befoglalnám a bázist , mindjárt meglenne , erre a bszot b25 rám üriti az összes bombáját , és ezért bukjuk a meccset , mert én tankal , meg ő repcsivel maradt
szrk.: irány a simulator mod
-
Micsurin
nagyúr
válasz
HungAryan #1310 üzenetére
Én meg téged nem tudlak megérteni
Ha neked az a játék , hogy felborítasz valakit aztán azt a kemény 20-30mm páncélt ami az alján van , tudod csak ellőni , akkor gratulálok....
jelzem ha a barátunk 2-szer oldalba lő , akkor is kitudod volna szedni , ja bocs , akkor benne van a pakliban , hogy körbe kocsigázom , mert mozgékony a t34.....
-
Micsurin
nagyúr
válasz
D.Orion #1295 üzenetére
mióta szóltál 1942-vel gyakorlók szimben , van márvagy 10-em akkor
ugye csak 1 feladat lesz a tankért, nagyon remélem
WoT-ért nem voltam oda , ahhoz képest nem tudom mikor ültem útoljára repcsibe , szegény sabreba kellene 100.000 de azt sem szedem
szrk1..
háát , akkor ide is 19 cucc van
szrk2.: a botokat is számolja ?
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #1287 üzenetére
Nem tudom , én a németekel mégis jobban pattogok róla , ha az kevesebbet kap , még nagyob szívás lesz
-
Micsurin
nagyúr
még él , de most vettem vagy 200 napnyi prémet , nem fogok még ezért is fizetni
áljunk már le, p51 pakk + A6M5 pakk (ami már igazi trágya gép , van , hogy a vízbe esek vele
) + 50 nap pérm + 180 nap prém és most útobbi , szerintem fizetem elegett már ahhoz , hogy játszhasak is
pénzéhes vodka szopogató panda
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #1272 üzenetére
Probáldki , hogy az oldalát találják el , srégen , lefog pattani szerintem az pont jó helyen van ott , nekem csak a lee BR-e nem tetszik
-
-
Micsurin
nagyúr
Ezt az m3 Lee szerintem fel kéne rugdalni tier II , 1-ben ez nagyon nincs jó helyen , a 105 tessék nerfelni , és korrekt is és játszható is lesz az amcsi ág.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
D.Orion #1219 üzenetére
azzal az egyel én sem értek , egyet , de az csak 1 dolog.... ha már ezzel az 1-el gond van nézz átt orosz oldalra , először ott kéne szét nézzni , de gondolom az nem gond.... Hogy csíter54/44kéne megnézzni előbb , vagy útobb , meg azt , hogy tigrisel 6-700-ról miért nem viszem a t34 , lesz itt még dolguk az biztos , de alakul a dolog
-
Micsurin
nagyúr
Amcsik remekek , nem OP-k , de játszhatóak , ha minden ágon ez lenne , elégedet lennék , szarok a törire , ez egy játék , mindenki szépen tudjon játszni : orosz , német , jenki , és remélem majd brit tankokal (covenanter , crusader
de várom) , egyik ág se legyen OP , legyen balansz , amcsiknál ez össze jött , tudok velük menni , ugyan akkor 6-700 méteről a tigrisel is tudom őket sanyargatni
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #1035 üzenetére
Rendben köszi , akkor most már letisztult a kép , csak kicsit meglepő volt a dolog
-
Micsurin
nagyúr
t34 1942 , arattam 2 kill , majd lebombáztak , (PUMA , Siklody-t innen is csokoltatóm , hogy köszöni nem tud , pont mint a PUMA tagok 75%-a , tisztelet a kivétel) majd rányomtam a másik t34-re , hogy respawn , ez a kép fogad , a csata megy tovább , barátom elmondása szerint a spawnban ácsorog a tankom , ez BUG? és ha igen , hol tudom jelenteni ?
szrk.: ECS-re sem reagál , semmire nem reagál a játék .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest