Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Francia91
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
A prémium szó szerintem mindent elmond...
-
milkabrams
őstag
Ha az m60a1 dc ariete 7.7-ben nyomul, az amcsi változata miért 8.3-ban szenved?
-
kisvamos
csendes újonc
válasz
milkabrams
üzenetére
Az M1A1 Abrams jelenleg szerintem a legjobb top tier tank a játékban. Mondom ezt úgy, hogy megvan a Leo2A5, T80U és Type90 is. Ugyan én csak Árkádban játszok, de szerintem a mozgékonysága és a ~460mm-es lövedéke elég mindenre, csak tudni kell melyik tankot hol kell meglőni, hogy azonnal lőrekeszt kapjon. Emellé ha behozod az ADATS-ot tankok ellen, az a legnagyobb troll tank. Van 8 db 900mm-es rakétád, ráadásul a 110 mm-es átütésű gépágyúval gyakorlatilag mindegyik tankot ki lehet vele a megfelelő helyen.
-
the_mad
aktív tag
Egy teljesen kifejlesztett tankon a modul rp-vel mi lesz? Odaadja azt is vehicle research-re, vagy nem is ad onnantól egyáltalán?
-
Francia91
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Leo 1-essel ki szoktam szedni könnyedén, de általában hozzám képest +1.0-ban találkozok vele, ott meg aprítanak, mint a sz@rt
-
Francia91
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Nemtudom, nincs meg az a tank
-
the_mad
aktív tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Én is azt tolom már régóta. A sokak által szídott 120-as Ojektummal kvázi gyerekjáték az egész. 3 nap alatt kihúztam vele egy IS3-at. PVP-be már be sem léptem 2 hete.
-
Valahogy nekem ez a top tier (10.0) továbbra sem akar működni. Most megnéztem a statisztikáimat, 6.0-tól 8.7-ig az összes tankommal pluszos (többet öltem mint meghaltam), 9.0-től felfelé az összes negatív.

A pályák egyszerűen túl kicsit, ezek a modern szarok 80-al szaladgálnak és 1 km-nél messzebbre is pontosan lőnek. Gyakran a kezdőhelyemen lőnek ki úgy, hogy a másik is a kezdőhelye közelében van egy dombtetőn pl.
Átlag 3 perc itt a meccsidőm, míg kisebb szinten gyakran a végéig túlélek, még ha ki is kapunk. Lehet bojkottálni kéne inkább amíg ezt rendbe nem rakják mert most még inkább fáj és idegőrlő itt játszani. -
sayid76
csendes tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
ne akadj fel ilyen apróságon
nekem a rekordom 33 vereség!mellé 2 győzelem. azóta nem játszom. -
Dingle
tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
T-64A amúgy is egy borzalmasan gyenge tank, inkább a T-72 akkor már.
-
Az oroszoknál a T-64A-ra miért haragszik ennyire a Gaijin?

Kissé vicces, hogy 3 modulra is 41.000 XP kell a BR 9.3-as tanknál, míg a BR 10.0-es T-80B-nél vagy T-80U-nál 31.000 XP a legnagyobb modul.Azt hiszem tényleg jobb, ha ezt a 9.0 - 9.3-as részt egyszerűen skippelem. Nem tehetek róla, hogy játszhatatlanul gyengék és még tovább is tart kihúzni mint az utánuk jövőket.

-
Francia91
veterán
Ismerőseim anno kizárólag le akartak beszélni a T-44-122-esről, mikor kipörgetett rá 75%-os kedvezményt, korábbi Golden Wager-ből meg volt rá elég aranyam, hogy ne vegyem meg, mert szar, lassan tölt, és egyéb kifogások... Azóta is ezzel csinálom a legjobb meccseimet

Ma mentem vele egy kört, gondoltam "elcseszek" egy 200%-os Lion Boostert. Természetesen kell hozzá egy normális csapat is, nem tagadom, ami ritkán adatik meg. -
válasz
milkabrams
üzenetére
Assault arcaderól van szó, nem a sima random meccsekről.

Ott botok ellen kell kitartani, egyfajta zombi mód.
-
milkabrams
őstag
válasz
Sidorovich
üzenetére
9.3? Az eddig full 10.0 ellen ment.
-
-
Tactical
tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Igen, minden nap.
-
-
Pyki2
újonc
válasz
Francia91
üzenetére
Árkádban is szörnyű az mm balansz ami a játékosokat illeti, pedig nincs sok kezdő köztünk, de még kezdő szinten is televan 100 profilú, vagy sokkal tapasztaltabb játékosokkal, és mégis az egyik oldal le nyomja könnyen a másikat.
Alg, hát eddig arról szóltak a hírek hogy a hajós rész vergődik kevés játékos miatt, és botokat is be terveznek. Nem hiszem hogy egy elrontott játék modot, egy új ág a sírból feltudna éleszteni.
Milkabrams a történelmi hitelességet nem is lehet elvárni egy játéktól, maximum a balanszot. De ha van ami nehezen megy gazsinak a balansz megtalálása.
-
Pyki2
újonc
válasz
Sidorovich
üzenetére
Kezd fogyogatni a játékos szám, eddig az átlag egyszerre játszó játékosok száma ilyen idő tájakban meg volt a 60ezerfő vagy a felett, most 53-54-55 ezer lett az átlagos szám. Nem fogok mindenféle össze esküvést gyártani, de tényleg nőtt a várakozási idő, alacsony tirekben is ami eddig nagy népszerűségnek örvendett.
-
-
v!ct0y
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Menj harckocsiostromot ha fejleszteni akarsz. 7-8000xp ha nyeritek a kört.
-
válasz
Sidorovich
üzenetére
Játszom. 7,0 6,7 8,7 tierekben. 8,7 szokatlan, mindenki kb 1hit 6,7 7,0 uptierrel is élvezhető, meglepően gyorsan haladok 4k xp csaták mostanság.
Orosz 7.0 amcsi 7,7-8.7 nemet 7.0.
-
válasz
Francia91
üzenetére
Én eddig egészen élveztem a játékot, vannak ilyen aránytalan meccsek meg 8-10 defeat kombók, de többnyire élvezhető is volt. Most viszont az orosz ágon a BR 9.0 - 9.3 totál élvezhetetlen. T-72A 321 mm alap lőszer átütése, 10 meccsből kb. 8-9 uptier 10.0-ra. Leopard 2A5, T-80U, M1A1 Abrams, ezek jönnek szembe. Szemből ammo rackre lőnek ki bármikor, én semmit nem tudok kezdeni velük. Gyakorlatilag már minden meccsről rage quit.

Végül arra jutottam, hogy ezen a tieren nem is játszom inkább, totál értelmetlen. Alacsonyabb szinten a prémiumokkal kihúzom a 10.0-t, és majd azokkal kezdek bele. Ha már úgyis mindig 10.0-ba rak, akkor miért ne várjam meg amíg megvannak a 10.0 tankok?

Egyedül azt sajnálom, hogy eddig úgy haladtam, hogy teljes szélességében oldottam fel a tech treet és minden tankot ki is moduloztam, de most ezt fel kell adjam, pedig korábban is voltak nehézkes tierek.

-
Francia91
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Hetente 1x belépek egy meccsbe, ott 3 perc alatt porrá alázzák a csapatot, és megint 1 hétre felé sem nézek
-
Játszik valaki amúgy a játékkal innen még? Vagy mitől ennyire halott ez a topic?

-
Pyki2
újonc
válasz
Sidorovich
üzenetére
Engem is szívat a játék de én nem veszem komolyan a játékot, megtanultam egyszerűen élvezni és nem azt nézni hogy istenem megint feldobott, vagy istenem megint noobokal vagyok, játszok, lazulok, néha káromkodok, néha röhögök. Ha fel idegesít akkor az nap abba hagyom, vagy ha ki égek akkor egy hónapra félre teszem, hogy meg újult erővel neki kezdjek a játéknak. Lassú a fejlődés hát istenem, én személy szerint két éve játszogattok a játékkal, és most lesz meg az első mbt tankom, én aztán nem siettem el a dolgot.

-
-
Alg
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Ez szemét P2W game már megint...
Oh wait...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy 2/3 tempó (ha jól emlékszem RB 150% a win multiplier ) - AB-ban meg 4/5 tempó mert ott 125%
-
-
v!ct0y
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Nekem tetszik a 3 pontos változata. De az 1 pontos csak bizonyos irányból tetszik.
-
BoB
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Én sem kifejezetten szeretem ezt a pályát, de van rosszabb is. Nekem Kurszk a legutálatosabb.
-
Csak én vagyok az, aki szerint a Mozdok egy siralmasan bűn rossz pálya? Az egy capture pontos változatát aki meg kitalálta...

-
Azért amikor az ellenség csapatában kezdéstől 3-al több játékos van...
Egyre nagyobb röhej a match making, ezzel nem akarnak kezdeni valamit? Alig van olyan csatám már amire azt lehet mondani, hogy kétesélyes. Vagy mi nyerünk baromira, vagy ők. -
v!ct0y
veterán
Ez a szar hogyan számolja a fokozókat?? Betettem egy 300%osat és kaptam 17000 xp-t. 4300pontom volt meccs végére. Következő kör 3400pontom volt összesen és kaptam érte 8400xp-t...oké be volt rakva egy 15% os fokozó. Akkor az kb 7000xp és az szerintem 300%os fokozó mellett 21000. De akkor se jön ki...Múltkor is ez volt csak ott 500-as volt berakva. Akkor kaptam összesen egy nagyon jó csatáért prémiummal prém tankkal 20000 et...
-
Thomas09
csendes tag
Világháború a neve. Van több hadszíntér. Egyenlőre, ha jól tudom csak az egyik elérhető még. Megszabott járművekkel lehet részt venni benne. Mindenféle feladat van benne. Pl teherautókat kell kísérni A-B pontba. Azt támadja az ellenséges csapat repülővel harckocsival és meg kell védeni. Nyilván, ha a másik csapatba lépsz akkor fordított a felállás. Vagy már elfoglalt pontot kell védeni vagy támadni. Nem tűnik szörnyűnek az elképzelés. Mondjuk tegnap rakott olyan csatába ahol egyedül védtem a teherautókat és 7 ellenséges jármű volt. Nem értem ezt hogy hozta össze.
-
Thomas09
csendes tag
Sziasztok! Valaki próbálta az új módot? Tudom még teszt üzem, de egyenlőre szerintem elég katyvasz. Vélemények?
-
sayid76
csendes tag
From 11:00 GMT 8th of May until 09:00 GMT 13th of May..
Nem akarok hülyeséget kérdezni ,de ez a "hatalmas" akció csak a nyavalyás szövetségesekre vonatkozik ? Eddig akárhányszor léptem be nem láttam ,hogy a Német ágon lett volna bármiféle kedvezmény is. A 30% jól jött volna a szerény pénzemhez. 1-2 rep vagy az első helikopter vásárlásához.
Egyébként amióta megy ez a játék ez a leggyengébb győzelmi napi akciójuk. Szánalmas amit ez a csiga net csinál. wot,Armored fényévekkel több kedvezménnyel (ingyen cuccokkal)támogatja a játékosait ilyen alkalmakkor..csak azokat már nem szeretem. De a warthunder is erre a sorsra jut nálam
. Kiábrándító ami itt megy . -
v!ct0y
veterán
válasz
Highground
üzenetére
Megéri a prémium mert hamarabb megvannak a fejlesztések a tankokra és a következő tankot is hamarabb ki tudod fejleszteni. És több SL-t (pénzt) kapsz a játékban. Legjobban egy prémium tank és prémium előfizetés éri meg

BoB: normálisan nem megy? Akkor felesleges mindenhez hozzászólni...
-
BoB
veterán
válasz
Highground
üzenetére
A +100rp azt jelenti hogy pontosan feleannyi ideig tart a fejlesztés. Mi a kérdés?
-
Highground
aktív tag
Üdv mindenkinek! Elég új vagyok a játékban, régebben elkezdtem de aztán letettem. Mostanában elég sok PhlyDaily videót nézegettem és megjött a kedvem a játékhoz újra. Viszont eléggé lassan megy a fejlesztés :/ Mennyire éri meg ebben a játékban a premium acc? Persze láttam, hogy mit ad (+100% RP in all game modes;
+50% Silver Lions,...), de ez nekem most így nem mondja meg hogy mennyivel gyorsul fel a fejlesztés. Átlagos játékos vagyok, nem egy pro de nem is agyhalott. Most láttam, hogy ákcijós a 180 napos premium pont
Megéri egy kezdőnek ha beinvesztál, vagy nem gyorsul fel lényegesen a fejlesztés? 
-
BoB
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Ja, holnap van a győzelem napja (az oroszoknál), ilyenkor mindig van.
-
FYI: Hatalmas akciók vannak most War Thunderen.
Ez pl. elég kecsegtető nekem, aki az orosz-usa ágakat húzza: https://store.gaijin.net/story.php?title=Tracks-Victory-bundle-1

-
Francia91
veterán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Vagy mikor direkt kitol az ellenfél elé, hogy kilőjenek... Ezek is közrejátszottak abban, hogy letöröljem a WT-t. Abban a reményben voltam sokáig, hogy legalább RB-ben értelmes játékosok vannak. Ez pár évig így is volt, de aztán felhígult rohadtul a mezőny....

-
Ha egy játékos szándékosan vízbe lök, lebombáz repülővel (teamkill), nekem jön és akadályoz a pont foglalásban, a meccsen belüli reporton kívül mit lehet még tenni? Hol lehet reportolni esetleg videóval?
(Őszintén szólva ha ilyet látnék az adminok helyében match replayen, bannolnám örökre és mindenét elvenném, de lehet én vagyok túl szigorú.)
-
-
Tactical
tag
Ma mentem japán 8.7-ben 6 kört (arcade). Agybaj.
Halál okok:
1. Tank 1: tüzérségi tűz Tank 2: helikoper Tank 3: helikopter
2. Tank 1: tüzérségi tűz
3. Tank 1: helikopter Tank 2: helikopter
4. Tank 1: tüzérségi tűz Tank 2: repülő
5. Tank 1: helikopter
6. Tank 1: tüzérségi tűz Tank 2: helikopter Tank 3: helikopterA War Thunder repülős / helikopteres / tüzérségi játék lett tank célpontokkal.
-
Mostanság érdekes a hitreg. A Tiger 2-m H változat. Az első lánchajtó kerék mellett szemből a páncél és a kerék közé lőttek, erre meghalt a legénység, 1 repesz jutott be de az is hogy. Panther 2-t eltaláltam fronton, írta hogy lepattant, de a tank meg felrobbant. Centurion mk3 front alját eltaláltam, pattantat írt, meghalt a vezetője.
-
válasz
zolo0525
üzenetére
Külön kedvencem a légicsaták. Újabban van, hogy berak egybe, és egyből ejtőernyőzök is ki, mert nem akarok a totál vesztes helyzetben csak pontot adni az ellenségnek. Itt van például ez a gyönyörű példa:
Se esélyem leszedni őket, se elérni a földi csatát és megszórni valakit mert előbb utolérnek. Semmi értelme.
Miért nem tud egymással szembe messzebbről berakni minket ahogy a rendes repülős részlegben kezdődnek a csaták?
-
zolo0525
tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Érdekes volt az is,mikor a 40-60 tonnás tank fennakadt a fakerítésen.
-
Valaki árulja el nekem, hogy van az, hogy a HEAT (Object 268) lőszer bármilyen gallyal, táblával, fakerítéssel ütközve azonnal robban, de az ellenséges tankról le tud pattanni?

-
válasz
milkabrams
üzenetére
Sajnos tévedtem, a teljesítmény centrikus profilban is előfordul. Most volt kisebb frissítés, azután is ugyanúgy előjön néha. De eddig nekem csak a garázsban volt, csatában soha. A support tanácsa alapján feladtam bug reportot róla, meglátjuk kezdenek-e vele valamit.

Ti látjátok amúgy a bug reportomat? Egyelőre pending approveal státuszban van: https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/451003-187184-periodic-fps-drops-only-in-the-garage/
De elég árulkodó, hogy a support azt mondta, adjak fel bugot, nem pedig azt próbálta kihozni, hogy nálam van valami hiba.

-
milkabrams
őstag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Nálam asztalin is eljátszotta, notin is ugyan ez van, hiába minden
-
v!ct0y
veterán
2x kiszedett a majom brummberrel vagy mi a szarral tizesbe úgy, hogy rám se látott. Ezt 1x még el is hittem volna de 2x már kicsit gyanús. 32% os a csávó.
-
válasz
Sidorovich
üzenetére
-
válasz
milkabrams
üzenetére
Adtam fel support ticketet, a screenshotok és a DxDiag alapján végül azt mondták, adjak fel bug reportot.

Ezek szerint a hiba nem az "Ön" gépében van.

-
milkabrams
őstag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Nálam is hasonló van, csak itt szinte mindig 1-2 fps, bár most, hogy volt egy vga driver frissítés, van mikor megvan a 3 fps is!
-
válasz
Sidorovich
üzenetére
Valaki tapasztalt már ilyet?
Csak a garázsban, periodikusan megakad a játék kb. 1 másodpercre. Hiába indítom újra a játékot, gépet, akkor is csinálja. Most a videokártya illesztőprogramot frissítettem a legújabbra, továbbra is fenáll a probléma.
Megnéztem a videokártya terhelést feladatkezelőben, és ott is jól kivehető a jelenség, leesik a GPU % ilyenkor:
-
Valamiért most nálam is elkezdte a random 5 másodpercenként 2 FPS jelenséget a játék. Pedig az utolsó frissítés óta már sok idő eltelt és eddig nem csinálta, és más se volt változtatva mostanság. (OS, driverek, bármi).

Processzor sose volt 70% felett.
-
v!ct0y
veterán
Annyira imádom mikor nincs meg a tűzoltó akkor állandóan csak felgyújtanak. Ha már megvan akkor 1 lövés vagyok bárkinek...
-
Alg
veterán
válasz
Tactical
üzenetére
Nem foglalkoztam ilyennel, alkalmi játékos vagyok, havi max 6-8 órát játszok vele átlagban, de van mikor elő sem veszem hónapokig. Ráadásul ez egész élvezetes kis jószág, szeretek vele játszani és elég jól hozza a liont, plusz nekem most pont jó helyen van fejlesztési szempontból.
-
Tactical
tag
Nem kell megadnod a telefonszámod. Meg lehet adni másodlagos e-mail címet is (csinálsz gyorsan a instant Gmail címet, oszt' annyi.)
Nekem sikerült összehozni a Merkava-t, gyorsan el is adtam 80 GJN-ért, mert annyit nem ér (egy az egyben megy az euro / GKJN árfolyam, bármit vehetsz belőle: aranysast, prémium előfizetést, prémium tank csomagot)
Vettem helyette 60 GJN-ért egy prémium 8.7-es Type 74G-t, plusz aranysast. A maradék alkatrészt eladtam, abból is összejött 89 GJN, aminek egy részét a jövő havi akcióban egy éves előfizetésre költöm, a maradékból meg veszek még aranysast.Lényegében prémium előnyökkel, de ingyen játszik az ember. Ennyit megér szerintem egy plusz e-mail cím.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- ASUS ROG Ally
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- PlayStation 5
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

elég hullámzó, de ha csak frag szerepét töltöm be, akkor pihentetem egy kicsit a játékot.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)