Hirdetés
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Apple MacBook
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Groth
csendes tag
Nekem van egy 40 GB-os vinyóval szerelt példány belőle. Természetesen fő funkciója a memóriakártyák tartalmának tükrözése a vinyóra (tényleg csak egy gombnyomás és már másolja is
, de lehet mp3-at vagy rádiót hallgatni, illetve diktafonként is lehet használni. Vonalbemenetről vagy mikrofonról képes mp3-ba felvenni a hangot 112-160 Kbps tömörítéssel.
Az mp3-ak minősége egész jó, főleg egy jó fülessel (nekem a gyári is jónak tűnt, csak a kábele elég rövid volt, úgyhogy most egy Panasoniccal nyúzom). Szépen és tisztán szól, csak a nagy jelszinttel rendelkező számokkal van gond néha, az is főleg nagy hangerőnél. Apropó hangerő: hangereje van, és csak majdnem végállásban torzít egy kicsit. Az EQ-ja is jó, használható, talán a mélyebb frekvenciákat lehetett volna jobbra csinálni, mert ha egy kicsit feltolom a mélyeket, egyből torzítani fog (de egy jó fülhallgatóval alapból is kiadja a mély hangokat is).
A gyári akkuval (Fuji NP-60; 1100 mAh) csak 7 órát bír ki, de az NP-120-szal (1800 mAh) szerintem tényleg kibír 12 órát is. A gyári akksi 4 óra alatt töltődik fel, a 120-as a kézikönyv szerint 6 óra alatt.
Táskában hordás nem árt meg neki, mivel adnak hozzá egy táskát is, ami egész jól véd az ütődések, rázkódások ellen. Sajnos ilyenkor nem lehet nyomkodni a gombokat, ahhoz ki kell venni a táskából.
Talán egyedüli hátránya az, hogy néha hajlamos a lefagyásra, vagy esetleg - lehet, hogy csak nálam van ez - fájlrendszer-hibát ír ki, és le akarja formázni az egész vinyót. De ilyenek elég ritkán történnek, nekem eddig fél év alatt kétszer írt ki fájlrendszer-hibát, és a lefagyások is általában 2-3 havonta egyszer, vagy max. kétszer fordulnak elő.
Ha a viszonylag nagy mérete nem gond, én nagyon ajánlom egy ilyen beszerzését. Vinyó nélkül kb. 35-40 ezer között van, 40 gigás vinyóval kb. 45-50000, 80 gigással kb 60000 forint.
www.vosonic.com
Itt szokott lenni néha: www.mp3center.hu -
Bdanyy
addikt
Használ valaki ilyet?
Nem igazán találtam róla sehol sem cikket.Elsősorban fényképezőgépről kéne lementeni rá a képeket,arra gondolom jó is
DE a maradék helyre szívesen raknék mp3akat is.Milyen a minősége?Valahol mintha azt írták volna,hogy 11 órát bír egy töltéssel.Az nem sok egy kicsit?
Gondolom nem kéne dobálgatni,de nem tudom,hogy mennyire okos ötlet egy ilyenbe 2.5'' HDD-t tenni?Nem árt meg neki a táskában hurcibálás?
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Disney+
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Alkoholista nevelde
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ Huawei MateBook D14 (Magyar billentyűzettel)
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Triple Fan OC - Garis 2028.10.01. -ig - Eladó!
- appletv 4k , 32gb , hibatlan, dobozaban, csak március 14ig!!
- MSI GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 VENTUS XS OC Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de lehet mp3-at vagy rádiót hallgatni, illetve diktafonként is lehet használni. Vonalbemenetről vagy mikrofonról képes mp3-ba felvenni a hangot 112-160 Kbps tömörítéssel.