- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
badabum
tag
vigyázzatok a browsecall-al,valótlan adatokkal számláztak (simultaneous calls)17.én több hívásom is volt egyiknél 1,5 órát számláztak ki holott max 5 percig tartott a beszélgetés,és szó sem volt több hívásról egyidejűleg, le is csíptek 5 dollárt,a helpdesknek írtam is, aki hasonló problémába ütközött írja meg ide
-
badabum
tag
válasz
Ferenc. #10624 üzenetére
A mobilvoip nem küldi el Call back-nál a hívószámot, a InternetCall viszont igen, arra ezt érdemes használni [beállítása itt]
-
badabum
tag
Arra még nem találtam választ hogy a 21-es körzetszámot melyik szolgáltatók "büntetik" és milyen tarifával.
-
badabum
tag
Segítségre volna szükségem. Van egy linksys pap2t adapterem és az a problémám hogy mindig 2m 05s megszakad a vonal. másik ugyanolyan adapterrel is próbáltam mert 2 db van, Előtte a routert használtam mert az is tudta a sip protokolt és azzal soha nem volt problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest