- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
ActionPS
csendes tag
Ez lefedettség kérdése. Arról van alapvetően szó, hogy folyamatos, terület független vételre, illetve kommunikációra alkalmas-e a VOIP. Tapasztalatom szerint megfelelő hardveres háttér nélkül nem. Nyilván ki lehet ragadni példákat, de általános minőségről ezalapján nem lehet beszélni. For fun ok, de semmit több hardveres támogatás nélkül.
-
McLaca
őstag
Ez leginkább router függő, találkoztam már olyan routerrel, aminél egy szobában a routerrel (sőt, tőle kb. 2,5 méterre) a telefon 50%-os jelerősséget mutatott úgy, hogy az ágyra volt rakva, és én voltam a router és a teló közt. Az itthoni routerrel betonfalakon át is 50-60% elérhető, de azért a konyha sarkából már rizikós, ott szakadtam már meg wifin, de akkor egy tartó- és két közfalat kellett a routernek átlőni.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest