- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
hdekakas
senior tag
Tegnap töröltem a regisztrációmat browsercalls-nál, mert újat akartam regisztrálni amcsi címmel.
Amoda már nem tudok belépni, kiírja, hogy törölve lett a user által. Újat meg nem tudok csinálni ugyanazzal a felhasználónévvel, mert kiírja, hogy ez a név már foglalt, válasszak másikat. -
zichie
senior tag
Olyan alkalmazást, eszközt célszerű használni, ami támogat dialplan-t. A VOIP adapterek nagy része támogatja, de nem tudom, hogy androidos vagy pc-s alkalmazások támogatják-e. Amiket én ismerek (MobileVoip, CSipSimple) azok nem.
Dialplan esetében meg lehet adni, hogy ha 06-al kezdődik a szám, akkor hívásnál a 06-ot +36 -al helyettesítse be, ill. csak hét jegyű számnál tegye elé híváskor a "+361" sztringet... stb. -
edk-
őstag
válasz Dluinet #9691 üzenetére
Vonalas készüléken kényelmesebb a megszokott módon tárcsázni (ha budapesti a szám, akkor 061 nélkül).
Régebben az egyik márkára szerbiai címmel regeltem. Akkor ha nem +36-tal hívtam, szerb gépnéni vette fel.
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
nagyúr
válasz instantwater #9688 üzenetére
nem tudom hogy működik
vagy a telefonodon a helymeghatározás be van kapcsolva
vagy a regisztrációkor bejegyzett országhoz társit (ha így van, akkor USA címnél már bukta is az ember a 06-ot)
vagy bejelentkezett IP cím alapjánvagy a telefonban minden név alatt +-szal kezdődik a telefonszám, és nincs probléma
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
addikt
-
hdekakas
senior tag
Regisztrálok egy újat.
De ha kiválasztom hogy United States, akkor 1 a hívókörzet, azt nem tudom átírni.
Akkor hogy jön a saját számomra a regisztrációs kód, illetve nem fog jót kiírni a tárcsázott félnél. -
hdekakas
senior tag
-
taranis
addikt
válasz hdekakas #9673 üzenetére
A tarifa fix, a címtől ez nem függ. A callback az nem VOIP hívás. Az internet ott csak annyira van használva, hogy jelezd a központnak, hogy kit szeretnél hívni. Utána a központ felhív téged, és hozzákapcsol a kívánt számhoz. Ilyenkor kifizeted a kapcsolás díját (akkor is, ha nem veszi fel a másik fél), valamint az ártáblázatban lévő ár kétszeresét, azaz kb. 1 Ft/perc-et.
colorizer.net
-
hdekakas
senior tag
válasz Oroszlánom #9672 üzenetére
De akkor nem drágább a belföldi telefonálgatás, ha amcsi címet adok meg?
És a callback-kel nem használ akkora adatforgalmat? Az nem tudom hogy lehet, hisz ígyis-úgyis az én internet kapcsolatomon keresztül megy a hívás. -
Zeki
nagyúr
válasz Oroszlánom #9669 üzenetére
0.036 USD a browsercallson, és 0.036 EURO a freevoipdealen a callback/phone to phone kapcsolási díja.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz hdekakas #9664 üzenetére
Kapcsolási díj csak callback-nál van, egyébként meg csak a percdíj.
Más: Browsercalls-nál küldtem SMS-t, egyből meg is érkezett, viszont 7 centbe ( ~16Ft-ba ) került. Ráadásul nem is saját számról. Az azért durva.
[ Szerkesztve ]
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
hdekakas
senior tag
Üdv!
A browsercalls oldalra regisztráltam, és tölteném fel az egyenlegemet.
Az a kérdésem, hogy mik a tapasztalatok, meg merjem adni a bankkártyám számát, jelszavát és minden adatát? Vagy mindenki csak paypal-lal mert fizetni? -
whiskeys
őstag
s ott mennyi az elérhetősége, aktiváltsága a karinak? én vettem itt aprón multkor s 2 hét mulva lejárt az elérhetőség, ugy kellett töltenem rá. akkor már megérte volna az üzletben ezerpárszázért megvennem...
(#9649) edk--- na akkor ezért nem települt nekem...
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
edk-
őstag
válasz grafikus17 #9656 üzenetére
Ugyanúgy van kodekállítás, mint a CSipSimplében. Merthogy azon alapul.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Letöltöttem én is a keyyot. 2 napig használtam csak wifin. A mikrofon és a hangszóró hangereje a maximumra állítás után brutális a mobivoip-hoz képest. Az nagyon tetszett. A szakadozás viszont nem. 10mp ként, megszakad a hang, nem hallom mit mondtak, teljesen kiesik a mondat része. A mobilvoipnál legalább begyorsul, ha van egy kis hiba.
Szóval nekem a 1-2-3 mp es kiesések miatt nem jött be. De csak emiatt. Nem igen találtam kodek állítási lehetőséget sem. Ha valakinek van ötlete, írjon.Xiaomi Redmi note 7
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy tudtok valami szűrőt amivel ki tudnám hámozni hogy Kazahsztánba
melyik szolgáltatónál a legolcsóbb a mobil hívás. -
LámaZ
addikt
-
Merlini
tag
válasz Ferenc. #9646 üzenetére
InternetCall -t kell letölteni és beállítani gologolo leírása alapján.
http://prohardver.hu/tema/voip_telefonalasrol_beszelgessunk/hsz_9348-9348.html
Sok sikert!
[ Szerkesztve ]
-
Ferenc.
tag
Sziasztok! Én is browsecallnál vagyok és okostelón használom. Mivel sokszor lassú a mobil netem így a Voipcall nagyon szaggat, így a Callback-et használom én is. Na most a proglémám és a baj az hogy a másik félnél Ismeretlen hívóként jelez ki(pedig mikor rányomok a mobileVoip programban a Callback-re akkor feljön ugye hogy a számommal vagy anélkül akarok hívni), s én természetesen mindig a számomra megyek rá(hogy legyen számkijelzés) s így indul el a Callback hívás, de mindenkinél akit próbáltam eddig ismeretlen hívóként csörög ki a telója Így semmi értelme az egésznek, a Voipcall hívásnál semmi gond, ott kijelzi a számom csak mivel mint mondtam, lassú a mobilnet így azt nem tudom normálisan használni. Az érdekes az ha a honlapon lépek be és ott kezdeményezek phone to phone (tehát olyan mint az okostelón a Callback), akkor a honlapról indítva van számkijelzés ebben a módban, csak az okostelón a Callback-en nincs. Valakinek valami ötlete? (A MobileVoip programban a settings alatt be van állítva a caller id). Tehát nem értem miért nincs szám kijelzés, és már hetek óta ez van, másnál nincs ez a probléma? Köszönöm!
-
Zeki
nagyúr
válasz Oroszlánom #9644 üzenetére
Szívesen!
Ami a webes felületen phone to phone, az a mobilevoip progiban callback. De ugyanaz. -
Zeki
nagyúr
válasz Oroszlánom #9642 üzenetére
A phone to phone megcsörget téged a hívott számával, azt te felveszed, ekkor megcsörgeti a hívottat a te számoddal, azt ő felveszi és beszéltek.
-
Zeki
nagyúr
válasz Oroszlánom #9640 üzenetére
Ezt most sokkal részletesebben fejtsd ki. Mit hogy csinálsz?
-
LámaZ
addikt
A Csipsimple tud több előfizetést kezelni.
Legyen minden jó!
-
törölt tag
válasz fujifilm1 #9634 üzenetére
Ne is mondd! Telenornál céges voltam, ráadásul az enyém volt a kapcsolattartói telefonszám. Akkor mindíg azon ment a vita, hogy ugyan nézzen már utána a gépben, hogy ha erről a számról hívom az ügyfélszolgálatot, akkor nem kell semmilyen azonosító kód. Most átraktam privát feltöltősbe, de a rendszerükben még (több, mint fél éve!) nem így szerepelek. Ezért a 1220 -on felveszik, elrebegem a bánatom, majd közli a hölgy/úr, hogy nem is Ő az illetékes, kapcsolja a lakosságit. Hosszú zenehallgatás és kezdhetem újra a monológot. A legszebb, hogy van pofájuk megkérni arra, hogy ezt értékeljem!
-
fujifilm1
senior tag
válasz #79335424 #9612 üzenetére
Tudom.
Annyi féle csomag van, tényleg velük érdemes beszélni. Mostmár egész hamar felveszik.
(Mondjuk ehhez kellett szerintem az hogy a hatóság előírja, mennyi időt lehet maxx várakoztatni az ügyfelet.
Azért régen simán vártam 10 percet amire valaki felvette....) néha jó hogy van hatóság -
törölt tag
*111#
vagy mobilnetről Telenor egyenleginfó nem jó? -
g0dl
addikt
válasz betyarr #9629 üzenetére
Én egy sms-t kaptam megerősítő kóddal az aktiváláshoz, meg egy email-t. Az sikerült is. A papír alapú levélre gondolsz? Már sms-t is kaptam, hogy elfogyott a keret, de az gondolom a 10MB-ra vonatkozott, mert egyébként megy az elérés.
És tényleg égés ez a bénázás. Különösen, hogy egy telkó cég honlapjáról, és nem egy pékségéről beszélünk. Avagy a cipész cipője lukas.
-
betyarr
veterán
először várd meg a levelet a telenyomortól a megerősítő kóddal.ha azt beírtad a mytelenyomorban,akkor aktiválódik automatikusan a 10mb és megjelenik a menüben a telefonszámok alatt a forgalomlekérdezés opció.de addig is használhatsz netet (legalábbis én simán tudtam,amin az üfsz is erősen elcsodálkozott).az egyenleged meg azért mutat nullát,mert csak hálózaton belül tudod a 300ft-ot felhasználni.ezt meg valamiért nem teszik láthatóvá.borzasztó gáz ez a telenyomor.még egy értelmes weblapot se tudnak normálisan megcsinálni.eléggé átláthatatlan a menürendszer is.nem tudom mire jó ez.illetve jó lenne ha értelmes felvilágosítást adnának (én is kínlódtam rendesen,nem értettem,hogy miért 0ft az egyenleg,miért nincs meg a 10mb netem stb. stb. stb.és ezeket a nyamvadék üfsz se volt képes megmondani (szvsz nem is tudták).
-
g0dl
addikt
válasz Oroszlánom #9626 üzenetére
Én Auchanban is láttam, és intersparban.
-
vadasz70
aktív tag
Csak az a helyzet hogy én a vezetékes számot külföldön akarom hívni és ez már nem olyan poénos.A mobilt meg itthon használnám.Azért kell nekem két különböző szolgáltató mert itt már nem fillérekről van szó főleg ha 30-40 percet telefonálok vezetékes számot külföldre. Most már érted?
-
Zeki
nagyúr
válasz Okosandroid #9623 üzenetére
Házhozszállítás 1-3 nap
Szállítási idő 1-3 munkanap. Ár: 15000Ft alatt: 990Ft, 15000Ft felett: ingyenes
Pick Pack Pont
Csomagját a választott Pick-Pack ponton veheti át! Szállítási idő: 2-3 munkanap. Ár: 15000Ft alatt: 690Ft, 15000Ft felett: ingyenes
Helyszíni átvétel
Kérjük, válassza ki, hogy hol szeretné átvenni az árut. Bankkártya elfogadás: Igen -
betyarr
veterán
válasz Oroszlánom #9618 üzenetére
nagyobb bevásárlóközpontokban (tesco,spar),mm-ben és benzinkutakon kapható.
-
whiskeys
őstag
válasz Oroszlánom #9618 üzenetére
-
g0dl
addikt
Klikkes sim-nél hol lehet megnézni a felhasznált adatforgalmat? Nekem ilyen menü nincs a mytelenor-ban (de igénytelen névválasztás brrr.)
Az egyenlegem valahogy hívás nélkül lenullázódott, de az kevésbé érdekel. -
whiskeys
őstag
válasz Oroszlánom #9613 üzenetére
miért akarod lemondani? veszel másikat három hónap mulva.
-
nagyúr
válasz Oroszlánom #9613 üzenetére
kidobod és veszel másikat?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Oroszlánom
tag
Szia!
Segítséééééééég!!!
Most szeretnék venni telenor simet, majd klikket aktiválni. Hogyan mondhatom le 3hó múlva?
Köszönöm a segítséget!!! -
-
interstate76
addikt
Én is váltogatok (mármint kliensprogramot), pedig nem vagyok egy filléreskedő figura, de már megvolt az FVD-accountom, amikor regisztráltam a Browsercallsnál, és természetesen az FVD segédprogija is telepítve volt a laptopomra, szóval ha egy klikkelés választ el az ingyenes hívástól, akkor miért ne? (A Browsercallst a VoipConnect nevű progival használom.) Hegyeket persze én sem mozgatnék meg 26 fillér/perces spórolásért!
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Opel topik
- XPEnology
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy óra, két rendszer
- Asszociációs játék. :)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest