- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Köszi, közben én is rájöttem! Elolvastam egy rakás tesztet, és az jött le, hogy tényleg az összes androidos qwerty egy rakás sz@r. (ahogy véleményem szerint eleve maga az android sem egy túl stabil, és megbízható OS..) ugyhogy le is beszéltem róla magamat.
Közben a Nokia E6 topicban is érdeklődtem, hááát lehet hogy mégis az lesz! Nagyon jókat irnak róla symbian ide vagy oda.. Dícsérik a megbízhatóságát, és asszonynak tényleg csak ez a fontos meg a Voip! Jelenlegi árán meg szerintem hardverben is ver minden hasonló árú droidos qwerty telefont: 640x480 kijelző, 8GB belső, 8Mpixel, 720p videofelvétel, Bluetooth3.0, n-es Wifi, 680MHz ARM CPU, LED vaku & zseblámpa, hosszú akkuidő, GPS, stb... 2011-ben 90e Ft-os áron is tetszett minősítést kapott a mobilaréna tesztjében, azóta 2012-ben még kapott egy OS frissitést, és most 20-25e Ft-ért lehet találni jelenleg bontatlan vagy ujszerű darabokat!
[ Szerkesztve ]
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Kérdésem az lenne hogy két előfizetést nem tudok használni egy kliensel csak ha belépek meg kilépek? Vagy két különböző klienset töltsek le? üdv
-
fujifilm1
senior tag
válasz fureszpeter #9304 üzenetére
Szia Péter.
Tesztelek Neked egy kicsit...
Beregisztráltam.
Hova lehet az észrevételeket küldeni? (ne ide szerintem.)Nyitsz egy forumot?
üdv.
-
törölt tag
válasz interstate76 #9391 üzenetére
Én egyre nehezebben tudom lebeszélni magam egy kékfogas Ipazzport -szerű távról. Tudom, hogy más kategória, de a mostani egér-Apple bill. párosnál sokkal hordozhatóbb. Viszont megmaradna az, hogy EKH -val nem takarná ki a fél képernyőt a virtuális bill.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Mobile Voip lehetőségeit nem ismerem. Gondolom, be lehet állítani valami fogadási útvonalat. A Reengernél az azonosító egy telefonszám. Ezen csak akkor érnek el, ha a fogadás rész aktív. Viszont vonalas tarifa, ezért ha nagynéném az otthoni telóról hívja, akkor olcsóbb neki. Telenorról is 7Ft/perc, plusz kapcs. díj. A barátnőmnek pedig csináltam egy másik fiókot, így egymást ingyen hívjuk. Mivel a Reengert rá lehet venni (kis mókolással) hogy kimenőhöz a Dellmont klónt használja, így egy programmal oda-vissza letudtam a VOIP -ot.
-
törölt tag
Örülök. Nem is tudtam, hogy ilyen is van (kiesik az érdeklődési körből). De én nem ilyet láttam, annál mások voltak az arányok. Közben én is próbáltam képek alapján beazonosítani. Talán egy Samsung Galaxy Y Pro Duos lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz #79335424 #9389 üzenetére
Haha!!! Megtaláltad mi kell az asszonynak! Samsung galaxy chat! Hálás koszonet érte!
-
interstate76
addikt
válasz #79335424 #9389 üzenetére
Nekem a legjobban az a BlackBerry tetszik, aminek lefelé csúszik ki a illentyűzete, azaz nem kell forgatni, ha gépelni szeretnél vele, de nem is viszi el a képernyőt felét a qwerty. Na ebből kellene egy 4 vagy 8 magos, 1 vagy 2 GB RAM-mal szerelt droidos - relatíve sok pénzt sem sajnálnék kiadni rá, annyira hiányzik a billentyűzet!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
törölt tag
Egyik barátomnak van egy ilyen Androidos Samsungja. Tök úgy néz ki, mint egy BB. Nem tudom, hogy pontosan mi a típusszám. Volt a kezemben, de számomra érdektelennek nyilvánítottam, ezért nem is foglalkoztam vele. Számomra egy Android teló nem kimondottan telefon. Első sorban, mint számítástechnikai eszköz szerepel, amivel egyébként még telefonálni is lehet. Ezért a kijelző mérete meghatározó. Ez a teló nem volt túl nagy és a felület nagyobb részén a billentyűzet volt. Próbáltam rajta netezni, de borzalmas volt. Emlékszem, az N82 is az volt. Érintésbevitel híjján a kurzorral kellett navigálni. Jáááájjj. Persze ha csak VOIP -ozik valaki, akkor nem bosszantó. De ha már egy telóm van nettel, akkor talán másra is hasznos lehet.
-
Kroni1
veterán
Közben megnéztük, de sajna nem jon be asszonynak ez a szetscsusztathato dolog, joban bejon neki a blekis kialakitás..
-
törölt tag
Igen. Nekem be van kapcsolva a Reengeren. Érzi is a teló, de nálam max. 2-3 órát kell bírnia töltés nélkül, úgyhogy a fogyasztás nem szempont.
Régen én is Nokiáztam, de nem emlékszem erre a MobileVoip -ra. Volt sip beállítás, vagy fring. De ez már nagyon régen volt. De még megvan az N82 -m. Lehet, hogy kipróbálom. Csak sajnos, már nem nagyon mobil a teló.
Az alternatívahiányodat nem értem. Olvastam az elvárást, ezért írtam olyan típust, amiről tudom, hogy van teljes fizikai billentyűzet. A barátnőmnek vettem egyet és ezen VOIP -ozott. Nekem is van egy, csak az nem a pro verzió (bill nélküli).
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz #79335424 #9381 üzenetére
Persze, kiprobaljuk, max ha nem jo eladom a telot es nincs semmi gond.. Amugy a mobilvoip ha jol tudom symbianra volt eloszor, azota folyamatosan javitgattak, valaki itt azt irta korabban h nala jobb volt symbianos nokian a voip hangminoseg, mint barmi mason amit probalt, beleertve az androidot is. (Ha csak annyira jo mint a droid nekem mar az is tokeletes lenne) Majd meglatjuk, ha nem jon be akkor vsz valami blekit probalunk, csak az mas arban lesz mar..
Tenyleg! Egy olyan funkcio is van, h bejovo hivasok voip-on. Erre azt irja h a keszenlet miatt magasabb a telo fogyasztasa, de ez mire is jo?! Ha igy fogadok hivast akkor az ingyenes, mint pl. a viberes hivas?!
[ Szerkesztve ]
-
allfinanz
senior tag
ZoiperBeta-t használom droidon ILBC-vel és mobilneten tökéletes.
Sőt HD hangot is tud több HD kodekkel (pl. G722) amihez ha van megfelelő voip-szolgáltatód (pl. ippi.fr), akkor egymással is tudtok HD telefonálni.
ZoiperBetaban szolgáltatónként állíthatsz be kodeksorrendet.
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Erre valaki? (Röviden: Sipdiscountos 401-es hiba.)
http://mobilarena.hu/tema/voip_telefonalasrol_beszelgessunk/hsz_8478-8478.html -
törölt tag
Te tudod. Volt itt már szó arról, hogy a VOIP -nál a kódolás/dekódolás folyamatának gördülékenysége nagyban befolyásolja a hívás minőségét. Nem tudom, hogy annál a Nokiánál mi a szitu. Egy tesztet érne, mert az optimalizáció is fontos, de nem ér semmit, ha nem áll rendelkezésre kellő erőforrás a művelethez.
-
Kroni1
veterán
válasz #79335424 #9378 üzenetére
Asszony eddig egy s40-es nokia asha 201 butatelefonnal is elvolt vigan, ugyh szerintem neki tokeletes lesz! Attol meg h 2011-es telo sztem nincs vele baj, az asha is megbizhatobb szerintem, mint alapvetoen barmi ami androidos, neki nem kell semmi mas csak a mobilvoip (mert mar nem fizeti a ceg a telefonjat) meg a teljes billentyuzet, ugyhogy nagyon nincs is mas alternativa..
-
LámaZ
addikt
Jawohl!
De azért ha valaki felrak valahová egy szép, tiszta, makulátlan, kifogástalan és használható G729-es kodeket tartalmazó .apk fájlt, azt megköszönöm. Amíg élek, remélek. ☺☺☺(#9370) Dluinet
Nem hinném, hogy az az USA ennyire hülye lenne, hogy sima devizacserével a pénzmosásellenes harcot ki lehetne cselezni.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
Kroni1
veterán
Asszonynak szeretnék egy Blue mobil kártyát, és egy teljes gombsoros telefont, ami VOIP képes. A régebbi symbian-os Nokia E6 szimpi lenne, de ahogy nézem Blackberry telókra is lehet tenni MobilVoip-ot. Ezek közül melyik ajánlottabb-megbízhatóbb?! Van aki ezek közül valamelyikkel VOIP-ozik és meg van elégedve?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
nem lehet hogy az USA figyeli (lekérheti) a $ mozgást, az EU és Svájc pedig bekeményített, és a Bankok átálltak €-ra, hogy ne kelljen jelenteni az USA-nak pénzmozgást?
Egyes arab országok ezért kérik hogy €-ban fizessék neki ki az olajat, holott $-ban számolják az árat.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
glaci
őstag
Megnéztem a saját PayPal bizonylatomat.
Nekem is Euróban számolta el, mind a kettőt. A FVD -s 10 € -t is és a BC -s 10 $ -t is. (Utóbbit 7,75 € -nak.)
Úgy tűnik nekem, hogy a Dellmont indítja eleve Euró -ban a tranzakciókat.
(Nekem pl. Font alapú a PayPal egyenlegem és látszik, hogy mindkét esetben csak egy konverzió volt Euróról Fontra, az Eurós érték pedig már eleve adott volt.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Kroni1
veterán
Köszönöm mindenkinek, akkor jól sejtettem, hogy egy havi 500MB nekem bőven elég lesz!
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Lehet volt már, de én nem találtam a topicban: Tudja valaki esetleg, hogy kb. mekkora adatforgalmat igényel ha VOIP-ra használom mobilnettel a telefonomat? Tudom, h ez forgalomfüggő, de általánosan vajon úgy egy hónapra kb mekkora net kellhet csak a VOIP-nak?!
-
LámaZ
addikt
Na és ehhez mit szól az úri közönség?
Mondjuk az fura, hogy itt a fájlméret 94 kB, ott meg 272 kB... Fura.@(#9351) Dluinet
Tök mindegy.
Az egészben az a furcsa, hogy a Browsercallsn-nál meg van adva a Caller ID-m, a mobilszámom, amelyet SMS-es kóddal leellenőriztek, és validálva van.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
válasz Okosandroid #9330 üzenetére
Nálam nem megy a számom kijelzése a hívott félnél.
CsipSimpe → Browsercalls-ot használom, és a beállításoknál megadtam a számom. Lehet, hogy a +36 elejéről, el kell hagyni a + jelet. (?) Hopp, ki is próbáltam, de nem a + jel a hiba oka.
A Mobilevoip alól működött.Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Nálam nem megy a számom kijelzése a hívott félnél.
CsipSimpe → Browsercalls-ot használom, és a beállításoknál megadtam a számom. Lehet, hogy a +36 elejéről, el kell hagyni a + jelet. (?) Hopp, kis is próbáltam, de nem a + jel a hiba oka.
A Mobilevoip alól működött.Legyen minden jó!
-
gologolo
tag
válasz whiskeys #9345 üzenetére
InternetCall Setup
Country code:36
Source Phone number: 0036-30/20/70-1234567
International dialing prefix: 00
Account 1: User/password megadod amit regeltél browsercallson
Use Custom provider: pipa
Custom provide: browsercalls.com
Access no.: nem kell
Callback: Account 1Ezenkívül browsercalls-on settings fül közepén phone numbersnél hozzáadod/kiválasztod a saját számod hogy más lássa a hívásazonosítód.
-
LámaZ
addikt
Nálam a hívott fél nem látja a telefonszámom.
CsipSimpe → Browsercalls-ot használom, és a beállításoknál megadtam a számom.
(Lehet, hogy a +36 elejéről, el kell hagyni a + jelet?)
A Mobilevoip alatt jól működött.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
gologolo
tag
válasz pinnacle #9341 üzenetére
Igen. Jó lenne tudni mi okozhatja a problémát. Android verzió, MV verzió, telefon típus..
Mind1, ez az InternetCalls sokkal szimpatikusabb, egyszerűbb kezelni, keresni.. egyszóval ezentúl rá se nézek MV-re ha nem kifejezetten voipolni akarok, 2 másodperces üzenetek miatt.
Néztem PhoneUseage-on a múlthavi telóhasználatomat. 80 kimenő hívás volt átlag másfél percesek. Ezzel a tempóval havi 1000 ft-ból lazán kijövök.
Ha valakinek kell segítség InternetCalls-Browsercalls Call-back setuphoz szóljon!
-
-
taranis
addikt
Viszont most először próbáltam ki a G729-et CSipSimple alól, direkt 3G-s hálózaton, mert ott eddig értékelhetetlen próbálkozásaim voltak, és ezzel a codeccel tényleg lehet beszélgetni ott is, csak meg kell békélni a laggal.
colorizer.net
-
gologolo
tag
válasz pinnacle #9336 üzenetére
Végre megy!
Kipróbáltam két ismerőssel is, és megy. Az internetcall oldotta meg. Először amikor mondtátok azt hittem hogy arra gondoltok hogy indítsam browser-ből a beszélgetést
Felsetupoltam a programot, és ment zökkenőmentesen. Ideje volt mert a sok próbálkozás önmagában felzabált már 1 dollárt
Előtte azért küldtem egy levelet a browsercalls supportnak hogy nézzenek már utánna mi okozza a problémát.
Dluinet: Mobilevoip-ot újraraktam már máma. Ezért is nem értem miért nem megy ez a szoftver. De jó is mert InternetCall UI-ja szimpatikusabb is.
-
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
válasz Okosandroid #9332 üzenetére
Nem tudom, hogy nálam mi a probléma. Nekem még mindig más számokat jelez.
gologolo Én magyar címmel vagyok. Okosandroid-nak működik, rejtély, hogy mi lehet a gond. InternetCall-al próbáltad már?
-
gologolo
tag
válasz pinnacle #9331 üzenetére
Megpróbáltam úgy hogy felvettem még egy caller ID-t, aztán visszaraktam az eredeti-re, az én számomra.
Aztán bejelentkeztem telón webes felületről, úgy is indítottam egy hívást, de úgy sem ment.Az nem lehet hogy az US address kavar be? Nemigazá tudom elképzelni hogy csak én lennék ebbe a cipőben.
-
glaci
őstag
válasz Okosandroid #9326 üzenetére
Nézd meg még egyszer!
Lehet, hogy nem 5 $, hanem 5 € volt amivel töltöttél és akkor OK az összeg!
(Néztem az oldalt, mindkét lehetőséget írja!)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
gologolo
tag
válasz pinnacle #9328 üzenetére
Nem értem. Átállította magától a browsercalls.com-on no caller ID-re. Visszaállítottam, újraraktam a mobilevoipot, ott is megadtam a caller ID-t de a hívás továbbra is privátként jelenik meg a másik félnél. Ez most valami aktuális Delmont hiba ami mindenkinél jelentkezik?
-
pinnacle
nagyúr
válasz gologolo #9317 üzenetére
Valami gond van a callback számkijelzéssel. Lehet, hogy nem is a Dellmont, hanem a MobileVoip az oka, mert InternetCall-al működik.
-
CHIPman
nagyúr
Azt ugye tudod, hogy SMS-nél T-Mobile irányba mindig ugyanarról a (központi) számról érkezik az SMS? Van, hogy máshova is, de T irányba mindig.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
club1
veterán
válasz Okosandroid #9322 üzenetére
Nem, mert van kezelési költség, ami 7%. Tehát - ahogy az előbb is írták - EU-n kívüli címmel a 10 egységnyi feltöltéssel 10.7 pénzegységet vonnak le.
-
nagyúr
válasz Okosandroid #9319 üzenetére
USA címnél a $10 feltöltés $10,7-ba kerül, legrosszabb esetben is 2500Ft
csak 7% kezelési költség van
[ Szerkesztve ]
-
Okosandroid
tag
Most értettem meg akkor.. Szóval ha az oldalon töltök akkor csak az éppen aktuális árfolyam díját, jelen esetben 10 dollárért 2160 jó magyar forintot fizetek kb?
zseko: köszi az infót a legjobb lesz szerintem ha elfogy a pénz akkor a saját tapasztalataim alapján kipróbálom és töltök Bár nekem ez az 5 dollár is elég vagy 4-5 hónapig
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Browsercalls oldalán paypallal töltve $10(.7)-ért 2389Ft-ot vont le.
HR24.hu
-
club1
veterán
USA címre nincs ÁFA.
-
Okosandroid
tag
válasz Dluinet #9318 üzenetére
Akkor ha jól értelmezem érdemesebb az adott oldalról feltölteni,mint a közvetítők révén. Most néztem a hivatalos valutaváltó oldalon hogy 10 dollár jelenleg 2160ft-ot ér. Ha az adott dellmont-os hivatalos oldalról töltök akkor ezen felül gondolom az usa címnek köszönhetően még 20% áfa terhel. Jól matekozok?
Ezt is meg kell még tanulnom
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Okosandroid #9313 üzenetére
regisztráció USA címmel alapból -20%, bankkártyával a legolcsóbb feltölteni
$5 feltöltés általában csak közvetítőknél van, saját oldalakon € 10 vagy $ 10
-
gologolo
tag
taranis: köszi megvan!
Most kipróbáltam a call back-et egy másik számmal is, oda eljutott a hívás tökéletes minőségben beszéltünk, viszont privát számként láttak engem. Amit nem értek mert mobilevoip-ban verified a számom, és be van állítva hogy azzal a számmal hívjon, ne pedig caller ID nélkül. Browsercalls-nál ugyancsak meg van adva a számom, és callback-nél ki is választottam.
-
zseko
veterán
Ha callback-el hívok külföldi számot akkor van valami plusz költség? A kezelési díjon és a dupla percdíjon felül. Ha jól gondolom, ha olyan magyar számot hívok aki külföldön van, az neki pénzbe kerül akár simán hívom akár callback-el, de külföldi számot hívva nincs más költség.
Kipróbáltam edge-n, igaz csak 2x1 percet, úgy néz ki működik.(#9212) club1 még egy dolog, az a díjcsomag amit használok (SmarttarifaExtra3) a jelen állás szerint már csak 7Mbitet ad, én 21Mbit-et mérek bármikor mérem, mert mikor kötöttem még ezt adta.
HR24.hu
-
n@p@lm
őstag
domino neten is megy a viber, kipróbáltam, találtam itthon egy dominos sim-et.
úgy érzem nem lesz akadálya a váltásnak. -
Okosandroid
tag
-
LámaZ
addikt
A CsipSimple-nek van szerintem egy hiányossága.
Ha a Címjegyzékben kiválasztok egy nevet, az Android a CsipSimple-t, szemben a MobileVoip-pal, nem ajánlja fel hívási lehetőségként:
csak a második lépésben, miután a Telefon gombra kattintottam (és ott egyből mutatja a Browsercalls és Freevoipdeal fiókomat is):
Pedig jó lenne, ha már az elején adott lenne ez a lehetőség... intentek nélkül.Legyen minden jó!
-
gologolo
tag
Sziasztok!
Browsercalls call-back funkcióját próbálnám de csak nem akar összejönni. Annó 1 számot adtam meg a cég honlapján, a sajátomat, hogy ez jelenlen meg mások felé kimenő hívásoknál.
Call back-el amikor fel akarok hívni valakit, kiválasztom az illető nevét- call back- majd kiválasztom a listából a saját számomat mint hívó. Ekkor felhív engem, utánna elkezdi csöngetni a másik felet de hozzá nem érkezik meg a hívás, ki se cseng. (Teszteltük haverral úgy hogy két teló egymás mellett volt)
Hangpostája bejön, és később értesítést is kap a nem fogadott hívásról. Mobilvoip neki nincs telepítve. Mi lehet a probléma?
Még annyi hogy valaki tudja mennyibe kerül egy sms browsernél?
-
pinnacle
nagyúr
Szerintem jobb lenne, ha nem csomagban, hanem külön lennének az SMS, hívás árak. Dellmont partnerként, lehet, hogy olcsóbb is lenne.
Akartam kérdezni, hogy mi a legjobb kodek beállítás szerinted, de látom a G.711 alaw, G.711 ulaw, G.729-t ajánljátok. -
g0dl
addikt
válasz Okosandroid #9300 üzenetére
$5 1500Ft azért elég durva árfolyam.
-
MODERÁTOR
Hogyha Browsercalls-nál azt mondja a másik fél, hogy bugyborékolós a hang, azt mi okozhatja? Androidos telefonban "internethívás"-ként beállítva, wifi alól. Valamit másképp kéne csinálni? Külön kliens? Valami beállítás?
-
fureszpeter
újonc
Ja, titoksitast megcsinaltam rajta, alapbol ha jol emlekszem tiltom, de aki szeretne probalgatni annak beallitom szivesen. En Bria -n teszteltem, tokeletes az encryption.
Voda tiltotta nekem a SIP -et (lassitotta), arra irjatok be az 5560 -at portnak es tokeletesen megy
-
fureszpeter
újonc
Jomagam csinalgatom, ezert ha kell rajta fejleszteni valamit szoljatok.
Napokban megcsinalom a hivoszam kijelzest / SMS ellenorzest, addig sajna no CID
Ha segitetek tesztelni, koszonet -
mytrashsamu
csendes tag
Megkoszonom, ha van valakinek valami ottlete ehhez a gondhoz, aki otthon van a FritzBox-ok lelkivilagaban:
Fritzbox 7270-s, nemet, legujabb gyari firmware (OS 05.54). 3 db SiP szolgaltato konfiguralva (FVD, Browsercalls, Neophone), a FritzBox szerint jol, mert zold kis lampacska vilagit mellettuk, azaz a Box tudott regg-elni a megadott parameterekkel a szolgaltatok serverein (illetve az elofizetesek is rendben, mert a beallitasokat kiprobaltam CSIP-pel is, ugy egyesevel mennek).
Gond: Ha FritzApp Fon-rol (androidos app) hivom a szamokat a FritzBox-on, rovid kis pittyenes utan foglaltat jelez az app (nincs vonalas telom, norm telefonnal nem tudom tesztelni). A kiosztott hivas elovalasztasi (*121# , stb) szamok barmelyikenek tarcsazasa semmi valtozast nem eredmenyez a problemaban (mintha nem is valtana a VOIP providerek kozott..?). A csaladban a 3 db, kulonbozo telefonon futo FritzApp Fon gond nelkul hivja egymast wifin, vagy akar 3G-n VPN-nel keresztul is, tehat elvileg a FritzBox eleressel nincs gondjuk.Talalkozott mar valaki hasonloval?
Egyaltalan mukodik ez az elovalasztasi dolog az AVM softphone-jaban? Egyetlen helyen, egy nemet forumon talaltam egy marciusi bejegyzest, hogy valaki panaszkodott a softphone- Box kapcsolatra es hivas elovalasztasi gondja volt...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- GTA VI
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest