Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP notebook topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- RAID
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domestos
tag
Egy kis személyes összefoglaló, hátha valakinek tanulságos lesz:
LG F6-ot használok (ami amúgy nem túl jó voipre), Voda 4G-vel, stuntcalls-al.
Programként nekem a Bria vált be. A GW-t, meg az Acrobits Softphone-t nem tudom milyen, nem vettem meg egyiket sem.
A CSipSimple működik, de szeretni nehéz. A Denwa (köszi a tippet, embe) nekem túl buta. Azt írja, tud outbound proxyt, de sehol sem találtam a beállítását, pedig nekem kell, de legalább visszhangzott. A Zoiper dettó, beállított echo cancellation-el is. A GS Wave nem rossz, de ott sincs visszahang kioltás. MobileVOIP, Mizu kb használhatatlan az igényszintemen.Amúgy ha egyik irányba nincs hang, az jellemzően NAT probléma, merthogy már a mobilszolgáltatók is NAT mögötti címet szeretnek kiosztani. Nézzétek meg, sokatoknak nem publikus az mobilneten kapott IP címe. Legtöbb SIP phone megküzd vele, de ha nem jön össze, akkor egyik irányba nincs hang.
Furcsa mód a saját, elvileg jól beállított otthoni wifimen is elég nagy késleltetésem van a hangban. Akinek erre van tippje, miért, megköszönném. A Voda 4G dettó ilyen problémás. A használható minőséget nálam a VPN beállítása hozta meg, rögtön lement a késleltetés és stabilan jobb lett a hangminőség.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Asztalos klub
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F +RX 6800 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Alienware M15 R3 Intel I9, RTX2080S, 32GB, 1TB, 4K OLED
- Asus TUF Gamer laptop, újszerű állapotban, gyári dobozával, töltőjével
- Asus Tuf Gamer laptop GTX1650, 16Gb Ram, i5 10300H, 512Gb SSD
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- www.iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 100% - 128 GB, Space Black - Használt, Karcmentes Állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest