- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domestos
tag
Egy kis személyes összefoglaló, hátha valakinek tanulságos lesz:
LG F6-ot használok (ami amúgy nem túl jó voipre), Voda 4G-vel, stuntcalls-al.
Programként nekem a Bria vált be. A GW-t, meg az Acrobits Softphone-t nem tudom milyen, nem vettem meg egyiket sem.
A CSipSimple működik, de szeretni nehéz. A Denwa (köszi a tippet, embe) nekem túl buta. Azt írja, tud outbound proxyt, de sehol sem találtam a beállítását, pedig nekem kell, de legalább visszhangzott. A Zoiper dettó, beállított echo cancellation-el is. A GS Wave nem rossz, de ott sincs visszahang kioltás. MobileVOIP, Mizu kb használhatatlan az igényszintemen.Amúgy ha egyik irányba nincs hang, az jellemzően NAT probléma, merthogy már a mobilszolgáltatók is NAT mögötti címet szeretnek kiosztani. Nézzétek meg, sokatoknak nem publikus az mobilneten kapott IP címe. Legtöbb SIP phone megküzd vele, de ha nem jön össze, akkor egyik irányba nincs hang.
Furcsa mód a saját, elvileg jól beállított otthoni wifimen is elég nagy késleltetésem van a hangban. Akinek erre van tippje, miért, megköszönném. A Voda 4G dettó ilyen problémás. A használható minőséget nálam a VPN beállítása hozta meg, rögtön lement a késleltetés és stabilan jobb lett a hangminőség.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asustor NAS
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest