- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
E topik előzményeit elolvashatjátok (#10133 nál kezdődik és #10614 ig tart)
itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
laracroft #1888 üzenetére
Amikor nekem hasonló problémám volt, én úgy oldottam meg, hogy az ügyviteli program beleírta egy adatbázis mezőbe, hogy kit kell hívni, az asterisket meg felprogramoztam, hogyha egy bizonyos mellékre megy a hívás, akkor helyette szedje ki az adatbázisból a számot és hívja azt. Ezt akár több userrel is meg lehet csinálni. Ráteszed a grandstreamen egy gombra ezt a melléket, üt egy entert, utána megnyomja a gyorsgombot a telefonon és létrejön a hívás.
Nem feltétlenül szép megoldás, de működik.
-
mrots
junior tag
válasz
laracroft #1888 üzenetére
En sosem gondoltam, hogy a telefonnak kellene kezdemenyeznie a hivast, azert, mert a telefonok elromlanak, kicserelodnek, szoval ha egyatalan van API, amin at megoldhato, elkepzelheto, hogy valtozik. Amikor ilyet kellett csinalnom, akkor az asterisk kezdemenyezte a hivast a hivo es a hivott fele is, .call file-okkal. A mi esetunkben a szoftver, ahonnan a hivast kezdemenyezni kellett, hivott meg egy php oldalt parameterezve, ami legeneralta a call file-t es a megfelelo helyre tette. Ezutan a hivo oldalon cseng a telefon, felveszi es varja, hogy a tuloldal is felvegye.
-
whbear
senior tag
-
laracroft
senior tag
válasz
laracroft #1868 üzenetére
Ok, közben megoldódott...
Hiába állítottam a FreePBX-en az Alert info-t. A Grandstream telefon Ringtone Matching Rule-hoz kellett beírnom pl azt, hogy [2]xx (minden 3 jegyű telefonszám, ami 2-essel kezdődik) és ehhez kiválasztani egy egyedi csörgéshangot.
EZ a leírás segített a megoldásban.
Gondolom ez nem így kéne hogy működjön, de jelelnleg csak így megy.
Mondjuk a Grandstream egyedi csengőhangok igen vérszegények... -
-
-
válasz
laracroft #1775 üzenetére
Engedélyezd localra, és használj CloudFlare Tunnelt.
Ingyenes, de azt hiszem szükséges saját domain hozzá.
Előnye az ingyenesség mellett, hogy port nyitás nélkül hoz létre biztonságos, publikusan hozzáférhető címet privát szolgáltatásokhoz, és tud beléptetést is.Vagy marad a saját VPN, esetleg SSH tunneling.
Ne engedj ki a netre titkosítatlan HTTP-t, de még ha certbottal generálsz is TLS certet HTTPS-hez, akkor is ott a bruteforce és a DDOS lehetősége.
Nézz rá a CloudFlare Tunnelre, fillérek egy saját domain. -
-
-
itanczos
senior tag
válasz
laracroft #1753 üzenetére
Szia!
Első és legfontosabb a konzol output.
Ezt freepbx felületen a Jelentések->Asteris Logfiles alatt láthatod, de én az oldscool módszert szeretem.
Terminál és ott azasterisk -rvvvv
parancs kiadása.
Aztán indítsd a klienseket. Látod közben a terminálban, hogy mi történik.
Ha túl sok az infó, akkor csökkentsd a parancsban szereplő v-k számát addig, amíg elég nem lesz az infő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Filmgyűjtés
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest