Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
ketlen
csendes tag
A megoldandó probléma:
Van skype-m, ill. skype előfizetésem. Ez utóbbival bárhonnan ahol csatlakozni tudok skype-hoz hívni tudom - újabb költségek nélkül - Európa összes vonalas telefonját.Ezenkívül van DECT telefonrendszerünk.
Azt szeretném, ha normális kézibeszélő segítségével tudjak skype-n is tárcsázni, ill. a skype-ról PC-re bejövő hívásokat tudjam normális kézibeszélőn fogadni.
Ehhez lenne hab a tortán, ha egy rendszeren belül tudnám fogadni a bejövő hívásokat, ill. egymás között átadni.
Nos találtam ilyen hardware-t.
USB Skype Vbox adapter for skype.
nem is túl drága.
Az a gondom, hogy csak az amazon.com - nál lehet megrendelni, és ők nem szállítanak Magyarországra.
Van olyan hardware is, amit nem usb-hez kell csatolni, hanem közvetlenül a routerre. ez akkor is működik, ha a PC nincs bekapcsolva.
Ennek csak az a hátránya, hogy csak azzal a szolgáltatóval működik, amelyikre kifejlesztették.Ki tudna nekem segíteni abban, hogy itt M.o.-n hozzájuthassak egy ilyen vbox-hoz?
Aktív témák
- GMKtec G3 Plus Intel N150 16GB RAM + 512GB SSD WIN 11 Pro , garancia 2027.10.27.-ig
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest