- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
válasz
-= CsoCso =- #11 üzenetére
rippeld le
)
-
bighed
csendes tag
válasz
-= CsoCso =- #11 üzenetére
Az illető h***e volt
-
-= CsoCso =-
tag
Hali All!
Van egy naggyon érdekes problémám: kaptam egy DVD-re kiírva néhány képet (elvileg egyszerűen bescannelve). Namost az illető rejtélyes okból .vob formátumban tette fel a DVD-re!!
Gőzöm nincs, hogy és mivel tudnék ''betekintést'' nyerni... Próbáltam DVD lejátszó progit, az semmit sem tud kezdeni vele.Próbáltam grafikai programot (csak úgy habiból PSP-t), de az természetesen szintén semmit nem tud vele (miért is tudna...)
Láma vagyok a video-DVD-khez, úgyhogy még annyi, hogy a file-ok egy Video_ts nevű könyvtárban vannak, kiterjesztés szerint .IFO .VOB és .BUP formátumúak. -
Ijk
nagyúr
Ez számomra is rejtély.
Egyébként más oka is lehet, mert pl. egyik haveromnak integrált hangkártyája van és egyes DVD lejátszó progik az istenért sem akarnak megszólalni.
Egyébként én is a DvdX-el rippelek, régen éjszakára hagytam a gépre mert legalább 6 óráig tartott egy film, de most az új gép kevesebb, mint 3 óra alatt kivégzi. -
Ijk
nagyúr
Azt írta ha a gépén nyitja meg akkor nincs hang. Ebből következtettem arra, h. felmásolta az egészet. De akkor lehet, h félreértettem.
Egyébként én már másoltam DVD-t merevlemezre, és amíg nem raktam Video_ts mappába addig csak sz*rakodott velem, pl. nem volt hang. -
VladimirR
nagyúr
-
Ijk
nagyúr
Pontosítok:
Az összes fájlt rakd egy ''Video_ts'' nevű mappába és a lejátszó programmal indítsd, h. dvd lejátszása mappából, és jelöld ki neki a Video_ts mappát. -
Ijk
nagyúr
A vob file-od be van rakva Video_ts mappába?
-
Bure
tag
Csá.
Az a gondom, hogy kaptam egy dvd-t, amin videofelvételek vannak .VOB formátumban, viszont ha a gépemen nyitom meg, nincsen hang rajta, legalábbis az általam használt lejátszóknál. Vannak a .VOB fájlok mellett .BUP és .IFO fájlok, de ezzel sem nagyon tudtam mit kezdeni.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet ezt az egész katyvaszt valami könnyebben kezelhető(.AVI, .MPG, ...stb.) formátumba konvertálni hanggal együtt???
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Delta Force (2024)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest