- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- iPad topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
válasz
-= CsoCso =- #11 üzenetére
rippeld le
)
-
bighed
csendes tag
válasz
-= CsoCso =- #11 üzenetére
Az illető h***e volt
-
-= CsoCso =-
tag
Hali All!
Van egy naggyon érdekes problémám: kaptam egy DVD-re kiírva néhány képet (elvileg egyszerűen bescannelve). Namost az illető rejtélyes okból .vob formátumban tette fel a DVD-re!!
Gőzöm nincs, hogy és mivel tudnék ''betekintést'' nyerni... Próbáltam DVD lejátszó progit, az semmit sem tud kezdeni vele.Próbáltam grafikai programot (csak úgy habiból PSP-t), de az természetesen szintén semmit nem tud vele (miért is tudna...)
Láma vagyok a video-DVD-khez, úgyhogy még annyi, hogy a file-ok egy Video_ts nevű könyvtárban vannak, kiterjesztés szerint .IFO .VOB és .BUP formátumúak. -
Ijk
nagyúr
Ez számomra is rejtély.
Egyébként más oka is lehet, mert pl. egyik haveromnak integrált hangkártyája van és egyes DVD lejátszó progik az istenért sem akarnak megszólalni.
Egyébként én is a DvdX-el rippelek, régen éjszakára hagytam a gépre mert legalább 6 óráig tartott egy film, de most az új gép kevesebb, mint 3 óra alatt kivégzi. -
Ijk
nagyúr
Azt írta ha a gépén nyitja meg akkor nincs hang. Ebből következtettem arra, h. felmásolta az egészet. De akkor lehet, h félreértettem.
Egyébként én már másoltam DVD-t merevlemezre, és amíg nem raktam Video_ts mappába addig csak sz*rakodott velem, pl. nem volt hang. -
VladimirR
nagyúr
-
Ijk
nagyúr
Pontosítok:
Az összes fájlt rakd egy ''Video_ts'' nevű mappába és a lejátszó programmal indítsd, h. dvd lejátszása mappából, és jelöld ki neki a Video_ts mappát. -
Ijk
nagyúr
A vob file-od be van rakva Video_ts mappába?
-
Bure
tag
Csá.
Az a gondom, hogy kaptam egy dvd-t, amin videofelvételek vannak .VOB formátumban, viszont ha a gépemen nyitom meg, nincsen hang rajta, legalábbis az általam használt lejátszóknál. Vannak a .VOB fájlok mellett .BUP és .IFO fájlok, de ezzel sem nagyon tudtam mit kezdeni.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet ezt az egész katyvaszt valami könnyebben kezelhető(.AVI, .MPG, ...stb.) formátumba konvertálni hanggal együtt???
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest