Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
VMware workstation 6.5-öt raktam fel az xp sp3 alá. Az a gondom, hogy nem látja az usb-s cuccokat. De az egyszerűség kedvéért vegyünk egy pendrive-ot. Bedugom, felismeri, kiírja a típusát is, majd nyomok egy jobb klikk connect-et. Aztán feldobja a szokásos szöveget, hogy ...to be unplugged from the host and conneced to this virtual machine..., de nem történik semmi, majd dob egy hibát, hogy nem tudott csatlakozni.Több eszközzel is próbáltam már, néztem a hivatalos oldalt, de ott csak azt írják, hogy frissítsem az sw-t az eszközkezelőből. De ott nem is látni...Ötlet

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4569, 100% AKKSI
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest