- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
Obsidian 800D... tetehjébe gyönyörűen belefér a tripla akár 6 ventivel is! Haf sorozatba is lehet pakolni... Cosmos1-2 mindbe fér cucc... Xigmatech Elysium hatalmas, és még venticsatik is vannak a rain lévő ventiknek... bla bla van millió!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
válasz SkyS1gn #1396 üzenetére
Lazítsál... Segítettem neki összeválogatni a dolgokat, nem szar cucc lesz Ha eladja az ő dolga, de szerintem megelégedéssel fogja használni Kicsit a saját vágyaim is benne vannak a wasseres rendszerbe, így fix nem szar... de legyen elég annyi hogy új platformra vált, és a vga-k is hűsölnek majd, illetve a másik platform procija is... mind ezt a piac egyik legnagyobb radija fogja hűteni További részletek, és természetesen Tirexihez híven videó majd az összeszerelés után, ami remélhetőleg pár nap kérdése
És azért mert feltett pár kérdést nem kell egyből a hírnevével oltani... Értelmes gyerek, napi kapcsolatban vagyok vele, és nem venném észre azt amit a neten terjesztenének... Ez egy független fórum, szerintem maradjon is meg annak, te hát a diszkrimináció szerintem legyen tabu![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest