- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Benyaking #12735 üzenetére
az 5,25-ös lemez kivehető előről. Ha nem használod a meghajtót, nyugodtan kiveheted, és akkor akár egy vastagabb radit is be tudsz tenni ventikkel.
Nekem az Aquaero miatt egy kicsit gányolva van, de még így is elfér egy nagyobb radi. (A gyári lemezt kivettem, és egy régi ház 5,25-ös tartójából kivágtam egy kis darabot, amin pont passzoltak a lyukak, ezáltal előre fel tudtam rögzíteni ezt a lemezt 2 csavarral, az aquaero-t meg úgy, mintha egy normál helyre csavaroznám be.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest