Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
-
Dimitrov
csendes tag
válasz
^Sunrise^ #7778 üzenetére
Nekem a mostani lapomon sajna nincs FETblokk...mert kedves Asus nem képes 25k-ért 2likat furni és ugy rendezi el az alkatrészeket, hogy ne is tudjak blokkot tenni oda...kb 50k-ért már belefér, ez az egy ami hiányolok a laprol (p5b-e plus) és ami miatt mérges is vagyok az Asusra
-
Dimitrov
csendes tag
-
-
Dimitrov
csendes tag
Ha kompaktra sztnéd, és elég a két 5,25ös hely, akkor én ugy csinálnám hogy a radi menne a ház tetejére kivülről úgy, hogy a "csonkos vége" az 5,25ök fölött van csnkokkal lefelé természetesen, aztán a ventik lennének a házon belül (mert azok sérülékenyebbek) úgy hogy ne lógjanak a táp fölé, mert akkor könnyebben szivnak és nem a táp melegét szivják annyira talán...
Ebben a házban nem érdemes sztem a tápot áttenni máshova, mert a vinyokereteket utána nem tudod rendesen elpakolni, csaka felsö vinyokeret meg nem képes megtartani önmagát, mert az alsó fogja 90%ban....
Remélem érthetően fogalmaztam
-
Dimitrov
csendes tag
A 1018as (vagy 1022es, de lényeg a forma és a méret) casetekkel vigyázz mert ha a radit ventikkel együtt teljesen be sztnéd tenni a ház tetejébe akkor sztem nem lóghat a triplaradi a táp fölé mert nincs neki elég hely (ha jól emlékszem 6centinél kevesebb hely van a táp teteje és a ház teteje között), ha meg 2nél több 5,25ös egységed van akkor szivás mert a radi 2db 5,25ös helyet foglal el...nekem ugyanilyen házam van, de ugy döntöttem nem vágom szét a víz miatt, ezért vettem egy stackert, abban minden elfér bőségesen
-
Dimitrov
csendes tag
válasz
Lotusomega #7330 üzenetére
1, mennyire van meghúzva
2, csak procira kéne a viz vagy több dolgot is hűtenél vele?20-25k sztem kevés arra is hogy csak procit hűtsön rendesen, de vannak itt többen akik húzott quadot hűtenek
-
Dimitrov
csendes tag
válasz
szacsee #7240 üzenetére
Én egyszer régen a híradóban láttam egy riportot egy idős bácsival (a pontos téma nemtom mi volt, de a tanulság ide illik) aki megmondta a frankót::
"Kandisznó, embör 100kilónál közdődik!"
1, a sorrend sztem nem hiába igy alakult, kinek mi a fontos
2, ezután jöttem rá h nem vagyok "embör"Sztem senkinek se kell búslakodni XD
-
-
Dimitrov
csendes tag
Most egy naggyon hülye kérdés fog következni úgy érzem XD
Backplaten azt a lemezt értitek amivel a blokkot lefogatjátok ill annak az ellendaradját az alaplap túloldalán? -
Dimitrov
csendes tag
Jo azt gondoltam hogy nem kis meló, de én a max 3-4napot saccoltam
Mondjuk a jövöre nézve télleg a quad ad jobb képet...ekkora projectet nem toltam még szal nem tudom pontosan mivel jár a dolog...de ha tudok vhogy akkor szivesen segitek mert engem is érdekelne a végeredmény -
Dimitrov
csendes tag
Szívesen bennelennék én is ilyenben, ha tesztnek megfelel egy sima c2d e63xx, radi meg pumpa (remélem) nemsokára lesz...amíg a blokkjaim nem készülnek el, addig lehet tesztelni vele, csak lehetőleg vizsgaidőszak után vagy szorgalmi elején, ja és én is ott szeretnék lenni természetesen
-
Dimitrov
csendes tag
válasz
WildDaemon #6649 üzenetére
[link] itt ha keresgélsz akkor találsz olyat h a tag a szobaszökökutat épitette be a vizhütésébe
-
Dimitrov
csendes tag
válasz
#72042496 #6471 üzenetére
Köszi a tippet, amint aktuális lesz a dolog beszélek Didymannel...
Mondjuk az ilyen vizesített tápokról hallottam jót is rosszat is, ezért gondoltam h ventit hagynék benne, de igy lemondtam róla...anno volt egy enermax vizes táp, abban is volt egy venti, de csak vészhelyzetben kapcsolt be, 70fok fölött -
Dimitrov
csendes tag
válasz
szacsee #6461 üzenetére
A vizes táp egy kicsit érdekes kérdés, mert oké hogy a bordát kicseréled vízblokkra, ez simán működik(persze buktatók vannak)...de a melegedő alkatrészek ettől még valamennyi hőt sugároznak, és a mellettük lévő kondenzátorok köztudottan nem szeretik a száraz meleg levegőt, ekkor szoktak felpúposodni leggyorsabban.Szóval egy ventit érdemes sztem haygni 5Von a tápban...annak hangja sincs igazán, de a nyugodt lelket hivatott biztosítani számunkra.
Én is gondolkodok a vizes tápon, de még nem tudom mi lesz az áldozatom, a mostani 535Wos Enermax vagy egy új FSP vagy valami ilyesmi...
Ha lesz eredmény akkor meg úgyis szólok, csak előbb Reset Elekkel átbeszéljük az ötleteket, terveket.... -
Dimitrov
csendes tag
-
Dimitrov
csendes tag
-
Dimitrov
csendes tag
válasz
Reset Elek #6420 üzenetére
ment pü
-
Dimitrov
csendes tag
válasz
Reset Elek #5839 üzenetére
Ment egy pü...
-
Dimitrov
csendes tag
válasz
varga911 #5768 üzenetére
Thermochill radikon van 3/8as menet ha jol emlékszem...1/2-esnek én is nagyon örülnék ha beszerezhetö lenne
Blokkbol 1/2es menetüt még nem láttam...de az pl egy viszonylag kis prociblokkra vagy nb-re nemtom h férne el...bitang nagynak tünik nekem valahogy az a menet egy blokkra -
Dimitrov
csendes tag
Kicsit megkésve de BUÉK mindenkinek!!
-
Dimitrov
csendes tag
Kicsit más téma...Tody blokkjairol hol lehet infokat és képeket találni?Ahogy olvasgattam visszafelé, láttam h "hideget-megelet" is kaptak...kiváncsi lennék hogy néznek ki
-
Dimitrov
csendes tag
válasz
Samanbacsii #5156 üzenetére
1/4es menethez ha jol tudom max 10es belsö átmérö lehet...én pneumatika, vagy hidraulika boltban keresgélnék ilyet, pl Festo-nak vannak ilyen cuccai gyorscsatlakozos kivitelben.
-
Dimitrov
csendes tag
válasz
Nyugdíjas #5018 üzenetére
Ja sorry elirtam, nem Nexxost akartam irni...csak mind ugyanugy néz ki nagyjábol XD
Azt vágom h a menet mindegyiken G1/4es és az 1/2" a csöre vonatkozik, csak gondoltam elöbb kérdezek...inkább hülyeséget kérdezek minthogy hülyeséget csinálok
No összességében ha veszek pl egy Black Ice radit és beleteszem ezt a csonkot <[link]> akkor megvan amit kerestem...ha jol értemCsövek közül milyet érdemes használni?subcoolingon, és máshol se láttam 1/2"es belsö átméröjü csövet, pedig nekem mindenképp az kéne
Radik közt mekkora különbség van?Nexxxos, Black Ice meg HTF3 között?
Pumpábol D5re esett a választásom, arrol csak jokat hallottam eddig -
Dimitrov
csendes tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy milyen itthon beszerezhetö radi az amit lehet 1/2"es csonkokkal kapni, és ha lehet akkor hol?
Mert pl DangerDen-éknél láttam h Nexxoshoz lehet kérni 1/2"est, de máshol még nem láttam...
Aktív témák
Hirdetés
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest