- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- G-Sync hitelesítést kapnak a Samsung új OLED tévéi
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Himym
senior tag
válasz
DigitXT #39600 üzenetére
Üdv.
Én msot tervezésbe kezdtem a vizzel, és igen ez a Xigmatek ház baromi nagy majdnem az összes flée atx lap belemegy még 2 cpu-s lap is.
A két tripla helyért néztem én is ezt a házat, vagy letojom és lesz egy mora 3. . .
Itt van két videó, az egyik egy review ahol a 2x120as alig akar alul elférni a másik videóban meg alul simán betett egy 3x120ast alulra úgy, hogy még a tápnak is van hely. Ha figyelmesen megnézed a két videót látni, hogy egy 750watos táp vagy egy 850es ami a videóban szerepel lazán elfér. megadom az időpontokat is, hogy mikor állítsd meg és látod pont, hogy elfér. Csak a radit hogyan tette be oda, remélem nem vágott semmit.Mert én nem akarom széjjel barmolni a házat.
Xigmatek teszt. <-- 13:33tól de érdemes megnézni a teljes tesztet kicsit elszabták a vinyó tartó részt de ez nem nagy cucc.
A radik beépítve pontosan kilehet számolni, hogy oda befér a táp a másik vidóban látszik 13:33nál, hogy meddig ér a táp, a másik videóban meg látszik, hogy meddig ér vissza a radi.Na most a radis viviben valahol hallani hogy vágott valamit de nem értem, hogy mit magyaráz mert hülyén beszél, ha valak itudja, hogy mit magyaráz mondja már meg pls, segítene egy kicsit.
Aktív témák
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest