- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
AkosKJ
tag
Sziasztok. Mag Safes tokkal meg külső akksival simán megy.
Rá tapad és már tölti is szuper kis akksi meg a tok is féltem hogy nem fog működni mert itt írták hogy csak elvileg tudja de gyakorlatilag isez az akksi: https://a.aliexpress.com/_EIit2oS
-
AkosKJ
tag
válasz
adam0602 #618 üzenetére
Nàlam nem volt gond vele, a 10 éves autómban is van BT kihangosító úgyhogy ezt a részét sosem értettem miért kell kézbe vagy kihangosítva tolni (főleg mai modern autókba elvileg alap felszeretség), ahogy beszállok és van BT ott hívok vagy veszem fel stb,semmi probléma nem volt soha se Iphon,se Huawei se ezzel.
A kínai verzóba még elvileg a hallàs védelmet is ki lehet kapcsolni, de pont ma beszéltem igaz otthon kihangosítva teljesen jó volt.Lehet valami beállítási hiba vagy levetted a hangerőt hívás közbe volt már velem is ilyen nem értettem mi a hiba azt meglett.😉
-
AkosKJ
tag
Sajnos Ultra nem hiszem hogy jön,Kína nem adja ki az európaiaknak azoknak jó a pro is, kicsi a piac sok a szabályozás.
-
-
AkosKJ
tag
Honor magic 7 prora és ottani honor màsik telóra gondoltam
Vivonál 5200 van szoftveresen lebutítva ami egy újabb érdekes dolog....Azt kommunikálták hogy nem lehet 6000 vagyis azt hiszem 5800 felett az akksi mert a légi szállítás biztonság meg csomagolás díja stb illetve a jogszabályok,stb
Na most fizikailag 6000 máj akksi a szoftveresen 5200 mutatással ez meg lett oldva??! WTF
Mert ha igen akkor tényleg mindenki hülyének nézi az európaiakat és mi még meg is vesszük és hagyjuk.És nem is az a lényeg hogy most 800 mah kisebb a kapacitása az akksinak hanem hogy jó oké legyen kisebb. Mennyi az alap ára 500 ezer a 6000 aksi alapnak jó akkor amibe 5200 van az csak 450 ezres kezdővel indul.
Sem a honor sem a xiaomi sem a vivo ( itt ők lógnak ki mert ott csak szoftveres butítás) érdekes módon nem hozta be vagy az EU fogyasztóvédelem mert ez konkrét lehúzás
Egy adott piacra ugyan olyan áron vagy magasabban kevesebb adok.
Nyilván nem kell megvenni ha nem tetszik csak sajnos minden gyártó ilyen. -
AkosKJ
tag
válasz
F.tibooo #585 üzenetére
Ez sem lett volna probléma nekem is a Kék tetszett a legjobban, de az előzőn is tok volt ezen is az van, mindegy milyen az alap színe.
A garanciával sajnos jobb tapasztalatom van külföldről mint itthon nagyobb értékű dolgokban is.
De ilyen értékű cuccnál legyen magyar nyelv, hozzà tenném az aksi méret baszakodással azért eléggé megharagítottak a gyártók (szabályozás jah,de ugyanazon gyártó 7000 akksi telót azt behoz, kicsit átb... szaga van)
Pont azért nem Huawei vettem mert 4-5 kilóért ne nekem kelljen mokolgatni dolgokat. -
AkosKJ
tag
válasz
F.tibooo #587 üzenetére
398 ezerért. Mert ugye abból is lejött a kupon kedvezmény.(416 volt az ára)
Abba nem mentem bele hogy, ez így hiányokkal nem csak felbontott hanem csak újszerű de nyilván azt is mondhatta volna az alza hogy akkor küldjem vissza visszafizetik az árát viszont 80-100 forint különbség azért jelentős.
Főleg hogy egyik szolgáltatónál sem elérhető pedig ha lett volna ott lehet át gondolok akár egy csomag váltást is.
Nekem ezért a telefonért alapból is ez lett volna a "reális" àra.
Ez sem kevés de ha húzza 8 évig mint az előző már megérte.
-
AkosKJ
tag
Na írtam az Alzának hogy nem kaptam tokot és nem volt rajta fólia.
Felajánlottak 10 ezer visszatérítést. Kicsit cigány voltam hátha sikerül többet is mondjuk utalvánnyal de nem ment.
Igazából a 2 db tok meg a 2 darab fólia se került ennyibe de már meg is kaptam a visszatérítést, eddig korrekt a cèg.
Telefon meg nagyon tetszik és remek bár komolyabban felfedezni még nem volt időm. -
AkosKJ
tag
Írtam az Alzának hogy az nem volt bent meg a fólia sem.
Meglátjuk mit reagálnak igazából alapból cseréltem volna a tokot 2 db is jött egy hét alatt itt volt kínából. Mindkettö mag safes egyik a kamerát is fullba védi másik meg a peremet.
Fólia is szerintem hétfő kedd magasságában itt van. Jobban tetszene ha itthon is lenne hozzá valami de kèszültem hogy nem lesz.
Én már annak is örülök hogy a készülék hibátlan, de amúgy jogos ha nem tünteti fel akkor legyen bent, bár nem tudom kinek kell csak a tok a dobozból -
AkosKJ
tag
Megvan a telefon nekem eddig nagyon bejön.
Simán ment az át telepítés Huaweiről pedig 8 éves teló.
1 nap 13 óràja megy a teló úgy hogy Huawei app megy az okosóra miatt még wifi,Bt, hívàsok net, és most van 57 % on
Sima 2 napot nàlam hozza.
Fóliát nem látom hogy lenne rajta gyárilag, de már úton van rá a két tok amit rendeltem azok passzolnak.
Dobozában szilikon tokot nem találtam nem tudom kéne hogy legyen benne?
Szerintem az oprendszer sem rosszabb mint az előző telón. Sőt minden is állítható.
Kicsit talán nagy és szokni kell hogy kamera nehéz és furcsán áll ahogy le teszed, kamera sziget miatt de ezeket tudtam.
Aki esetleg vivodik 😁 az ne tegye a 400 körüli ár "reálisabb" érte de én ennyiért is vettem úgyhogy öröm és boldogság.
Köszi a segítséget nektek meg az infókat.Tiger: Nem lehet hogy a sötét üzemmód miatt ?
-
AkosKJ
tag
Holnap átveszem tok már megjött Kínából remélem Huawei Mate 20 pro ról könnyű lesz majd az áttelepítés 🫣
-
AkosKJ
tag
válasz
F.tibooo #500 üzenetére
Ezt az újszerű alzából szerinted mennyire érdemes?
Mert nemrég egy Samsung sundbart rendeltem arra is ezt írták így olcsóbb is volt örültem is volna neki de kiderült hogy gyári hibás valószínű aki előttem rendelte ott is az volt aztán visszaküldte.
Nyilván mondtad hogy 14 napon bellül vissza lehet itt is csak azóta félek újszerű, csomagolássérült és társaitól. -
AkosKJ
tag
Szia. Bocsánat a hülye kérdésért de német alzából osztrák vagy magyar címre lehet rendelni?
Vagy csak az jöhet szóba hogy van kint ismerős és ő megrendeli?
Az elég durva hogy laza 200 eurós akciót rádobnak 400 körüli áron barátibb lenne a telefon.Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bár nevében nincs Ultra, elég sok tulajdonságát az X100 Ultrától örökölte a Vivo csúcskészüléke.
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest