Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
válasz sztanozs #7847 üzenetére
És ezt hogyan tudom leellenőrizni? Már mindent megpróbáltam, hogy létrehozok új "connection"-t, de minden adatforrás varázsló végén a fenti hibaüzenetet kapom.
Most már kezdek morcos lenni az egészre, mert napok óta nem tudok érdemben haladni.
Plusz az Access Database Engine-ből csak a 32bit-es 2010-es verzió megy fel, a 2016-os 32 bites nyavalyog, hogy 64 bites az Office, a 64bites meg nyavalyog hogy 32 bites az office.
Mondjuk hónapokig ment a 2010-essel is szóval nem ott lehet a baj csak érdekesség.Lacc: köszönöm a választ, én is erre kezdek gyanakodni...
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
válasz lord.lakli #7844 üzenetére
Amiket találtam megoldást kipróbáltam de semmi. Amúgy több helyen azt írták, hogy nem létező fájlnál van ilyen, de az nálam nem opció mert léteznek.
Frissítési problémáról nem olvastam.[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Sziasztok,
egy pár napja elkezdte a képen látható hibaüzenetet küldeni, ha adatbázis forrásként egy access adatbázist szeretnék csatolni.
Minden eredeti, az Office, a Windows, a VS
Hónapokig semmi baja nem volt, és most egy újonnan létrehozott accdb fájlal kezdte el, és most már a régebben működő programokban is folyamatosan megszakad a helyi kapcsolat az access adatbázisokkal.
Így nehéz készülni órákra és szakvizsga tervezetet tesztelni...
Az access_database_engine fel van telepítve. Azt is próbáltam újra telepíteni de nem adott megoldást.[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Sziasztok!
Most tanulok szoftverfejlesztőnek és természetesen a fő csapásirány a C#.
Mivel előtte én nem foglalkoztam ezzel ezért nincs tapasztalatom benne, viszont szeretnék!
Nem tudom jó helyen írok, hogy bárki dolgozik olyan projekten amibe be lehet csatlakozni és tapasztalatot szerezni az szóljon!
Egy a lényeg nekem, hogy élesben is tudjak foglalkozni vele!
Privátban elértek ha adódna ilyen alkalom, amolyan "laborgyakorlat" címen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest