- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyrush7
aktív tag
Sziasztok!
Problémáma ütköztem, nemrég kezdtem el .NET Core-ban egy foglaló oldalt lérehozni a vendégházunkhoz. Az alapfunkcionalitás rendben, tudnak dátum szerint foglalást leadni, amely mentésre kerül a DB-be.
A probléma ott van, hogy jó lenne valamilyen szinten szinkronizálni Booking és Szállás.hu-val. Mindkettőhöz van egy iCal link.
Ezt hogyan tudnám beintegrálni a .NET-es oldalamba? Lényeg, hogy ne engedjen az oldal foglalni olyan dátumra, ahova már Bookingon keresztül le lett adva foglalás.
Sajnos neten nem nagyon találtam anyagot hozzá, aránylag kezdő is vagyok még. Az iCal.NET libraryra rátaláltam, de nem nagyon találtam oktatóanyagot hozzá, hogyan is lehetne használni.
Tudtok valami tippet adni merre induljak el?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest