Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kovsol titán valaki tudna nekem abban segíteni, hogy asp.net ben? van egy AccessDataSource -m amihez szeretnék új adatoat hozzáadni amik két textboxban találhatóak és gombnyomásra adja hozzá őket. [link] itt próbáltam segítséget találni, erre az insert.aspx file -t már nem tudom letölteni  pedig abban rejlene szerintem a megoldás számomra pedig abban rejlene szerintem a megoldás számomra
- 

kovsol titán Valaki volt ezen a Microsoft: 16 órás ingyenes ASP.NET 3.5 előadáson ? 
 Most én a Pécsire jelentkeztem ami egy 4 órás előadás és 25 óra gyakorlati részből áll.
 Kíváncsian várom.[link]
- 

kovsol titán 
- 

kovsol titán Sziasztok! Olyan problémám van, hogy írtam egy kő, papir, olló játékot és nálam működik míg elküldöm msn-en ismerősömnek nála hibát ír ki és nem fut. 
 Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő(0xc0000135). hiba
 arra gondolok az lehet a gond, hogy a .net 3.5 nincs fent azon a gépen és azért nem fut?
 ezt a programot consolosan írtam, de ha windows formos progit írok is gondot okozhat ez ?azt hittem ilyen egyszerű kis dos ablakban futó alkalmazásoknál nem jelent ez ekkora gondot 
 jól gondolom, hogy ez a gond? ha nem akkor javítsatok ki kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

mert annyi feladatot csináltam, amúgy totál egyet értek veled az első offba rakott részről
 mert annyi feladatot csináltam, amúgy totál egyet értek veled az első offba rakott részről 

pedig abban rejlene szerintem a megoldás számomra
 pedig abban rejlene szerintem a megoldás számomra