- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spyx
tag
Én Algoritmusok és Adatszerkezetek házikkal voltam guru. volt olyan félév hogy 20 körül csináltam. Akkor vettem meg a mostani gépem
összedobták a lusta népek a rávalót.
Azóta is kapok még néha e-mailben felkérést, pedig már 3 éve nem járok oda. mindig jól jön egy kis mellékes, főleg ha 2k/óra feletti bér jön ki visszaosztva. Csak egy idő után már nehéz olyat írni ami különböző a többitől. -
Khelben
nagyúr
Az első nap még elment, bár enyhén reklámszagú volt, "kicsit mindenből", hogy lásd, miket tud a dotnet. A második napot csak a feléig bírtam, a gyakorlati rész abszolút nem kötött le, kivetítőn néztél egy embert, aki programot ír, de hogy mit miért, arról nem nagyon árult el infókat... Összességében akkor érdemes elmenni, ha épp nagyon ráérsz, esetleg devportalos pólót akarsz szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Projektor topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kuponkunyeráló
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Futás, futópályák
- Béta iOS-t használók topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest