Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
válasz
Alexios #9768 üzenetére
Bár mindenkinek szól a válasz, de neked lett címezve, sry
Egy dinamikus tartalmú SQL táblából táplálkozik, és grafikusan meg kell jeleníteni egy fa struktúrát, aminek a szintjei és a szinten található elemeinek darabszáma nem konstans.
Erre a táblán belül hivatkozások vannak, ki kinek a gyermeke, de nem tudunk egyéb infót.
Ciklusok futtatásával darabszámot előre definiálni lehetne, ha strukturált lenne a fa, de van ahol a 4. mélységben ágazik 100 felé, van ahol egy szakaszon a 2. szint szépen növekszik arányosan. Erre kellene egy dinamikus tárhely, amit előre nem foglalok le (vagy nem is deklarálom), mert lehet ma 4 array-ből megúszom, lehet holnap 30 lesz, vagy több.
Ha a két dimenziós tömbbel gondolkodom, akkor az első cím információtombom[x][9]=7;
nem tükrözi azt, amit az adott fa leszármaztató ID lehetne, amikor én adok neki "nevet".int[] arrayname4 = new int [];
Így még kell egy kapcsolótábla is, hogy melyik array melyik fő x címei alatt mit is kell "érteni".arrayname4 == tombom[1][...]
arrayname34 == tombom[2][...]
Szándékosan ugrottam 30-at, mert nem biztos, hogy a köztes elemek fa elágazások. Azok "példányok" is lehetnének, tovább nem osztódnak.A dictionary-s megoldásnak utána nézek thx! (nagyon dinamikus a méret, a sorrend, bár nem én fogom változtatni c#-ból a tartalmat, én csak "használom" az információkat)
A végén a monitoron szeretném látni.
Viccet félretéve, ha van egy arrayname34-es elágazásom, ami alá csak "begyűjtöm" az adott array alá tartozó elemeket, akkor meghívni / kiolvasni, csoportban kezelni (grafikus tábla struktúra) el tudom képzelni, de így most minden "ős" alá kell egy ciklust írnom, hogy fussa végig kik tartoznak alá. Ez így elég erőforrásigényes.Ha c# ban nem lehet, akkor még érdekelne, hogy melyik nyelv képes futás időben deklarálni változót, ennyi az érv.
js-ben lehet? Utána nézek thx!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest