Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Nem fogod megbánni
Én még egy korai verzióján tanultam meg a C# alapokat (úgy, hogy már egyéb programnyelvből - delphi, php - voltak alapjaim).
Bár nem vagyok programozó, sőt, de C#-ban egy komplett kis utazási irodai rendszert készítettem úgy 5-6 év alatt, webes szinkronnal, mögöttes MySQL adatbázissal, 3-4 alkalmazott egyidejű használatára. Működött, de azóta lettek jobbak a piacon, különben még ma is működne, és ha én is ott dolgoznék
Az jó, ha a konzolos alapok már megvannak, sőt, az is, ha esetleg korábbról más programozási nyelvi alapok is vannak, hisz akkor sokkal könnyebb egy új nyelvet elsajátítani.
Nézd, csak hogy tudd, nem vicceltem
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- Unifi Ubiquity ER-4 Router + Unifi UCK G2 + 2db SFP Modul eladó
- HP Elite X2 G8 Tablet 13" Touch i5-1145G7/16GB/512GB NVME 3000x2000
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én még egy korai verzióján tanultam meg a C# alapokat (úgy, hogy már egyéb programnyelvből - delphi, php - voltak alapjaim).