- Androidos tablet topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
válasz
Syncmaster #867 üzenetére
En magam csinaltam neked egy kis peldat... kis logikvala ra lehet jonni mindenre, amugy eletem elso meghajtokat kezelo programja, Help file nelkul rajottem siman, sajat logikaval, szoval ha hasznalod az agyad, azert annyira nem nehez am! (mod: az Osztaly neve utal ra, hogy eppen masnak akartam neki allni
, eppen most tanulom a nyelvet csak
)
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Text;
using System.IO;
namespace AutomaticProperties
{
class Program
{
static void Entrance()
{
for (int i = 0; i < DriveInfo.GetDrives().Length; i++)
{
if (DriveInfo.GetDrives()[i].IsReady)
{
Console.WriteLine("Drive: {0} Volume label: {1}", DriveInfo.GetDrives()[i], DriveInfo.GetDrives()
[i].VolumeLabel);
}
else
{
Console.WriteLine("Drive {0} is not ready an can not be read!",DriveInfo.GetDrives()[i]);
}
}
Console.ReadLine();
}
static void Main(string[] args)
{
try
{
Entrance();
}
catch (Exception ex)
{
Console.WriteLine(ex.Message);
Console.ReadLine();
}
}
}
}
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest