- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz
sztanozs #7693 üzenetére
Na most van valami siker, de már úgy megkavarodtam, hogy azt sem tudom hol vagyok. Szóval az egyik fő probléma az lehetett, hogy a java kódból másolt byte tömböt byte-ként deklaráltam és kezeltem, pedig a java byte-ja a C# sbyte-jának felel meg.
Na a lényeg, hogy ha kiíratom az első dekódolt 32 byteot javaban, és C#-ban, akkor stimmel mindegyik.De ezután kéne jönnie egy kicsomagolásnak Zlib alapon, ami nem megy, mert "An unhandled exception of type 'System.IO.InvalidDataException' occurred in System.dll
Additional information: The magic number in GZip header is not correct. Make sure you are passing in a GZip stream."Java-ban InflaterInputStream-en megy keresztül ami az Inflater() kicsomagolót használja, C#-nál a GZipStream-en menne át ha menne, mert elvileg a zlib, gzip, pkzip kompatibilis egymással.
A javas inflater dokumentációban viszont van egy ilyen: "If the parameter 'nowrap' is true then the ZLIB header and checksum fields will not be used. This provides compatibility with the compression format used by both GZIP and PKZIP. "Gondolom ezért C#-ban pár byteot ki kéne hagyni... de hol és mennyit...
Viszont van már DeflateStream is a .net-ben, ami full Zlib kompatibilis. Ez már más hibát ír ki "An unhandled exception of type 'System.IO.InvalidDataException' occurred in System.dll
Additional information: Block length does not match with its complement." akár akkor is ha egy ReadByte()-ot nyomok
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jövedelem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest