- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz
sztanozs #7693 üzenetére
Na most van valami siker, de már úgy megkavarodtam, hogy azt sem tudom hol vagyok. Szóval az egyik fő probléma az lehetett, hogy a java kódból másolt byte tömböt byte-ként deklaráltam és kezeltem, pedig a java byte-ja a C# sbyte-jának felel meg.
Na a lényeg, hogy ha kiíratom az első dekódolt 32 byteot javaban, és C#-ban, akkor stimmel mindegyik.De ezután kéne jönnie egy kicsomagolásnak Zlib alapon, ami nem megy, mert "An unhandled exception of type 'System.IO.InvalidDataException' occurred in System.dll
Additional information: The magic number in GZip header is not correct. Make sure you are passing in a GZip stream."Java-ban InflaterInputStream-en megy keresztül ami az Inflater() kicsomagolót használja, C#-nál a GZipStream-en menne át ha menne, mert elvileg a zlib, gzip, pkzip kompatibilis egymással.
A javas inflater dokumentációban viszont van egy ilyen: "If the parameter 'nowrap' is true then the ZLIB header and checksum fields will not be used. This provides compatibility with the compression format used by both GZIP and PKZIP. "Gondolom ezért C#-ban pár byteot ki kéne hagyni... de hol és mennyit...
Viszont van már DeflateStream is a .net-ben, ami full Zlib kompatibilis. Ez már más hibát ír ki "An unhandled exception of type 'System.IO.InvalidDataException' occurred in System.dll
Additional information: Block length does not match with its complement." akár akkor is ha egy ReadByte()-ot nyomok
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik
- Hegesztés topic
- Hálózati / IP kamera
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest