Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Az lehet, hogy tudod mi a szó, de technikailag is tudod, hogy mit jelent .NET-ben egy event? Tudod mi az a callback, delegate, multicast delegate, leiratkozás, feliratkozás, tudod, hogy hogy vannak ezek megvalósítva, hogy működnek?
nem gondoltam volna, hogy csak ilyen XAML gányolással lehet elővarázsolni... kicsit fapadosnak tűnik nekem.
Mi a gányolás ebben?! Semmi. Meg "elővarázsolni"? Nincs ebben semmi varázslat, ha ugyanolyan támogatás lenne eventekre mint a windows forms esetén, akkor is ugyanezt a kódot generálná, mint amit így kb. kemény két billentyűleütéssel hozzáadsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest