- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Igen, sokfelé el lehet indulni C++-al is, csak amennyire felületesen ránéztem, akár csak egy gSOAP-ot beindítani (majd buzgón reménykedni, hogy kompatilis lesz a WCF WSDL-jével), egy nagyságrenddel nagyobb melónak tűnt, mint akár csak sima C-ben elküldeni egy http hívást a megfelelő json-nal.
Ha meg már C#-al dobták össze a WCF-et és C++-ból kellene használni, akkor jó eséllyel lehet, hogy kevesebb erőforrás a WCF-et átírni ASP.NET Web API-ra, mint C++-ból elkezdeni SOAP-ozni.De lehet, hogy csak én utálom túlságosan a SOAP-ot (mindig csak szívni tudtam vele, kivéve a C# - C# felállást, de ez most nem az). ubid hsz-éből meg az jött le, hogy azért lett WCF, mert csak (a másodpercenkénti 60 request feldolgozását nem értékelem érvnek, a szűk keresztmetszet úgyis az adatbázis lesz), meg eddig C# - C# esetben csak bedobott egy referenciát egy varázslóba, és már használta is. Na, ez most nem így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged