Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
válasz
Gregorius #284 üzenetére
bejött, köszi mindkettőtöknek a gyors választ. nem számítottam ilyen sebsségre. de ha már...
... akkor jönne a következő kérdésem:
MySQL (mysql-5.0.22) adatbázishoz szeretnék csatlakozni a formokkal. (2005-ös VS-t használok.) hozzáadtam a connektor (mysql-connector-net-1.0.7) dll-jét a referenciákhoz és a toolboxba is betettem. hogyan tudok megjeleníteni egy táblát a formon? hiába húzom rá a DataGridView-t, egyszerűen nem látja a MySQL-es adatbázisomat, nincs a connectorok között az általam feltelepített cucc. ezek szerint nem tudom ezzel a ''varázslóval'' beállítani a kapcsolatot, csak kódból? hagyjam ott a gridet és a tulajdonságait állítsam a kódnézetben és ne is foglalkozzak az általa felkínált lehetőséggel?
egyelőre ez a legfontosabb, amit meg szeretnék oldani. lenne még, de azok apróságok és csak szépséghibát okoznak az applikáció használata során.
előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest