Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sunsaw

tag

válasz ArchElf #1261 üzenetére

Igen, mert az emberek tobbsegenek az a baja, hogy a ShowDialog metodus valoban megnyitja dialogus modban az uj ablakot (letre kell hozni egyet feltetlenul, nem letezik Modal Windows vagy hasonlo WPF alatt, nem letezik iylen, mint Control), csak aztan furcsa modon banik a fokusszal (es most finoman fejeztem ki magam, mert eleg idegesito!). De az a vicces, hogy a Microsot SDK Sample-je meg ugy fut, mint ahogy azt el lehet varni, es az is ugyanugy .net 4 alatt. En nem tudom, mi a francot tehetnek ok bele, amitol nekik mukodik, nekem meg nem... direkt teszteltem, az o kodjuk tokeletes, egyetlen fokuszra utalos sort talaltam a kodjukban, ami az enyembol hianyzott szemmel lathatoan, azt atmasoltam, de ugy sem ment (sot MSDN-bol kiderult, az amugyis vmi tok masra van, amit beirtak, de varom a megoldasodat). Amugy igen, VS2010 RC kell hozza, meg esetleg egy JetBrains ReSharper Beta (5-os nightly build beta-t tettem hozza, mert az jo). Ja, IntelliSense PAtch-et rakd fel, kulonben idegbajt kapsz a 10 inditas utan: VS2010RC IntelliSense Patch

Új hozzászólás Aktív témák