- OLED monitor topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- OLED TV topic
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Milyen videókártyát?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Monitor hiba topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
pmonitor #10096 üzenetére
fontos, hogy nagybetűvel írtam a Usert, ugyanis Asp.Net-ben így hívják a user entitást, ami HttpContext-ben van. Szóval reményeim szerint érti, mire gondolok. Ez éppen egy nagyon jó példa arra, hogy még Asp.Net-en belül is annyiféle megoldás van, annyira szerteágazó, hogy rohadtul nem az a kérdés, hogy a byte array hány byte-on tárolódik, hanem lásd a fenti kérdést.
Amire még én, mint Asp.Net fejlesztő se tudok csukott szemmel válaszolni, mert razort pl. sose használtam, MVC-t, és API-t szoktam fejleszteni. Nyilván fingom sincs fejből, hogy mi lehet az OnGetAccount-ban, mire lát rá, mit kellene pluszban behúzni ahhoz, hogy megjelenjen a User.
Meg persze kód példa nélkül nehéz is konkrétumokról beszélniMeg persze, ha rászánnék még plusz 20 percet, és életemben először nyitnék egy razor page-es Asp.Net-es projektet, akkor valószínűleg pontosabban tudnék válaszolni neki, így csak iránymutatást tudok adni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest