Új hozzászólás Aktív témák
-
acélkemény
csendes tag
válasz
Lortech #1003 üzenetére
Nekem ezeknél a példáknál az a bajom, hogy fingom sincs, egyatalan miert lehetseges ez, hogy van ertek meg referencia szerinti atadas, mikozben mindenki tudja, hogy az int, bool stb csak alias-ok egy valojaban System.Int32, System.Boolean stb osztalyokra. Tehat akkor most ertek vagy referencia? Tok kavarc. Tudom, hogy mi a kulonbseg, egyertelmu, csak azt nem, hogy ha minden osztaly meg objektum, még az egyszeru tipusok is, akkor hogy a francba van value átadás és akkor még a boxing-unboxing csodáról meg sem emlékeztem... egyszer erre ferdítenek, egyszer arra, aztán te meg találd ki, hogy mi az igaz!
-
Lakers
tag
válasz
Lortech #1003 üzenetére
Köszi!
Igen, könyvből van
, a Value-t azért nem írtam, mert azt valahogy felfogtam.
De átfutottam ezen a paraméter másoláson. Az lenne a kérdésem, hogy amikor ilyenkor a Value metódus megkapott paramétert, ugye lemásolja, és azzal dolgozik, és az eredetit nem másolja (mert ugye itt az értéket kapja), de akkor a másolattal mi történik? az valahol benne a van memóriában? (erre nem tért ki a könyv), hogy akkor hol a másolat? és azzal később lehet valamit kezdeni?
az hogy a Number a WrappedInt egyetlen mezője ez oké, meg hogy publikus
, de az hogy példányszintű, az azt jelenti, hogy egyben ez az objektum "változója" (nem tudom, milyen szót kell ide használni).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest