Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Adott egy alkalmazas, ami az adatait eleg oldschool modon, Paradox tablakban tarolja, ehhez kene irnom valami kis utilityt, ami neha ranez, aztan kuld egy figyelmeztetest, ha valami parameter eler egy megadott erteket.
Olvasgatom a Visual C# lepesrol lepesre konyv adatbazisok fejezetet, de mar az elejen elakadtam, hogyan kell megnyitni a *.db fajlokat.
Data Source Wizardban odaig eljutottam, hogy new connection, Microsoft ODBC Data Source, ott use connection/build, Microsoft Paradox Driver, next, next, aztan a vegen beszol egy "selecting objects of type "procedure" not supported" hibat.
Generalt ConnectionString igy nez ki:
Driver={Microsoft Paradox Driver (*.db )};collatingsequence=ASCII;defaultdir=D:\DATABASE;driverid=538;fil=Paradox 5.X;filedsn=C:\Program Files\Common Files\ODBC\Data Sources\Paradox.dsn;maxbuffersize=2048;maxscanrows=8;pagetimeout=5;paradoxnetpath=C:\WINDOWS\system32;paradoxnetstyle=4.x;paradoxusername=admin;safetransactions=0;threads=3;uid=admin;usercommitsync=YesMi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Synology NAS
- Milyen autót vegyek?
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs