Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Adott egy alkalmazas, ami az adatait eleg oldschool modon, Paradox tablakban tarolja, ehhez kene irnom valami kis utilityt, ami neha ranez, aztan kuld egy figyelmeztetest, ha valami parameter eler egy megadott erteket.
Olvasgatom a Visual C# lepesrol lepesre konyv adatbazisok fejezetet, de mar az elejen elakadtam, hogyan kell megnyitni a *.db fajlokat.
Data Source Wizardban odaig eljutottam, hogy new connection, Microsoft ODBC Data Source, ott use connection/build, Microsoft Paradox Driver, next, next, aztan a vegen beszol egy "selecting objects of type "procedure" not supported" hibat.
Generalt ConnectionString igy nez ki:
Driver={Microsoft Paradox Driver (*.db )};collatingsequence=ASCII;defaultdir=D:\DATABASE;driverid=538;fil=Paradox 5.X;filedsn=C:\Program Files\Common Files\ODBC\Data Sources\Paradox.dsn;maxbuffersize=2048;maxscanrows=8;pagetimeout=5;paradoxnetpath=C:\WINDOWS\system32;paradoxnetstyle=4.x;paradoxusername=admin;safetransactions=0;threads=3;uid=admin;usercommitsync=YesMi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest