- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Úgy döntöttem, hogy SQLite-ot fogok használni lokális adatbázisként, mert mind az Android, mind az iOS verziója az appnak azt használja. Ezt a leírást követtem, név szerint a következő dolgokat használom fel: sqlite-net, sqlite-net-wp-8, SQLite for Windows Phone.
Rendesen működik is.Szeretném ellenőrizni, hogy létezik-e már egy adatbázis, ha nem, akkor csináljon újat. Ezt hogyan tudom?
Jelenleg ez a Database.Create() metódusom:
public async void Create()
{
SQLiteAsyncConnection db = new SQLiteAsyncConnection(Path.Combine(ApplicationData.Current.LocalFolder.Path, "localdatabase.db"));
await db.CreateTableAsync<Sample>().ContinueWith((results) =>
{
Debug.WriteLine("Sample table created!");
});
}Ez nem ad vissza semmilyen infót arról, hogy létezik-e az adatbázis, ha nincs, akkor létrehozza, ha van akkor nem tudom. Egyáltalán az is baj, hogy nem a solution-be hozza létre az adatbázist, hanem (ha jól értem), az app saját izolált tárhelyére, így nagyon nézegetni sem tudom VS-ból, sőt, azt gyanítom, hogy amikor újra debug módban futtatom, minden alkalommal törli az egészet ahogy van.
Tehát nekem egy egyszerű csekkolási módszer kellene, ami megmondja, hogy létezik-e már az adatbázis (+ benne a táblák), plusz valami amivel a solution explorerben is nézhető és létező dologgá tudom varázsolni. Tudtok ilyent?

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest