Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
sziasztok,
vágjunk bele :
van három formom: FormStart, FomrOktato, FormHallgato. a start csak egy egyszerű választás két gombbal, hogy oktató vagy hallgató leszelés majd az oktatót be is kéne jelentkezteti, de majd csak később. a másik két formon meg egy vizsgáztató rendszer funkcióinak megfelelő szolgáltatásokat bonyolít(ana). azt szeretném megcsinálni, hogy ha a startot maximalizálom vagy elmozdítom a képernyő közepéről, akkor a következő ablak is ott jelenjem meg, ahol a szülő volt, szal ne lehessen észrevenni, hogy különböző formok között navigálok és ugyenez vissza is kéne.
eddig azzal próbálkoztam, hogy minden form tudja hogy ki a szülője/gyereke, és másoltam a windowstate és a location tulajdonságokat, de amikor a gyerekről visszatértem a szülőre (aki a gyerek élete alatt folyamatosan invisible de él - és a gyerekről való visszatéréskor gyerek meghal, szülő látható), akkor a szülő megbolondult, mert pl nem lehetett normálra venni a maximalizált ablakot. az átméretezhetőséget kikapcsoltam, hogy azzal ne kelljen törődni, de ekkor épp ez jelenti a problémát, mert ha kimegy a hallgató max-ra és visszatértek a startra, akkor a start normális mérete is teljes képernyős
this.WindowState = szülő.WindowState;
this.Location = szülő.Location;
this.StartPosition = szülő.StartPosition;
this.Size = szülő.Size;
még így sem ment.
valakinek van ötlete?
egy másik probléma még ezekkel az ablak elhelyezéses cuccokkal, hogy ezeken kívül van még egy FormEredmények form, amit pedig a szülőjének a közepén szeretnék megjeleníteni miközben a szülő látható de enabled és a tálcán nem kéne hogy megjelenjen az új ablak.
csupán ennyi nyűgöm van
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest