- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
xml2
újonc
Nagyon köszönöm a segítséget, pont erre gondoltam!
Ha másolás helyett inkább kivágást szeretnék, akkor a Copy helyett mehet mindenhova Cut, ugye?
A tartalomban nem szerettem volna szóközt, úgyhogy kivettem a megjegyzést.Szerk: Közben lázasan kerestem a hibát a saját művemben, jelzem, megtaláltam
Félreértettelek, és az egyes tartalmak között nem szerettem volna szünetet, gondolom így értetted, hogy a cellák között. Tehát mégse kell az a sor
-
xml2
újonc
Sziasztok!
Excel makró témában szeretnék segítséget kérni.Van 4db munkalapom: Alap, Összefűz, Kiegészít, Kész
Minden cella szöveget tartalmaz.
Az Alap munkalapon csak az A oszlopban vannak adatok.
Az Összefűz lapon az A1 és az A3 cella foglalt (fix), az A2-be (változó) kellene másolni az Alap lapról a tartalmat, cellánként.
Beillesztés után a 3 cellát összefűzni (szóköz nélkül) egy új cellába, majd ezt az új tartalmat továbbküldeni a Kész munkalap A oszlopába, az első üres cellába.
Mindezt addig kellene csinálni (az Összefűz lap A2 celláját felülírva az új tartalommal), ameddig az Alap munkalap A oszlopában üres cellához nem ér.
Ha ez megtörtént, a Kiegészít munkalap A1-A16 cellákat kellene bemásolni a Kész munkalap következő, A oszlopban lévő, üres celláiba.Nagyon szépen köszönöm, ha valaki lesz olyan kedves, és szán rá egy kis időt, energiát, hogy kisegítsen!
Szerk: fontos lehet, Office 2010 Prof. Plus, amivel rendelkezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest