- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezekiel
aktív tag
válasz
martonx #1373 üzenetére
Szia!
A hálózat megosztós Sub:
Sub halozat_megoszt(ByVal targetname As String, ByVal ip As String)
Dim megosztas As NetSharingManager = New NetSharingManager
Dim kapcs As INetConnection
Dim prop As IntPtr
Dim s As Object
For Each kapcs In megosztas.EnumEveryConnection
If megosztas.NetConnectionProps(kapcs).Name = My.Forms.Form3.ComboBox1.SelectedItem Then
megosztas.INetSharingConfigurationForINetConnection(kapcs).EnableSharing(tagSHARINGCONNECTIONTYPE.ICSSHARINGTYPE_PUBLIC)és ezután kéne megadnom azt hogy melyik otthoni kapcsolaton akarom leosztani de erre nincs ötletem. Googlet egy hete túrom eredmény nélkül
-
ezekiel
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Programot írok hálózati kapcsolat megosztás és wirtual router létrehozásával kapcsolatban.
Majdnem minden kész. Egy valami hiányzik az pedig az hogy a kívánt hálózati kapcsolat megosztás füle alatt kitudjam választani azt a kártyát amin megakarom osztani. Az is megvan hogy kipppantom a megengedem a hálózat más felhasználóinak hogy ezt a kapcsolatot használják de erre az egyre nem tudok rájönni.
Visual basicről van szó.
Tud valaki ebben segíteni nekem?
Üdv, Győző
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest