Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezekiel
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Szia!
A hálózat megosztós Sub:
Sub halozat_megoszt(ByVal targetname As String, ByVal ip As String)
Dim megosztas As NetSharingManager = New NetSharingManager
Dim kapcs As INetConnection
Dim prop As IntPtr
Dim s As Object
For Each kapcs In megosztas.EnumEveryConnection
If megosztas.NetConnectionProps(kapcs).Name = My.Forms.Form3.ComboBox1.SelectedItem Then
megosztas.INetSharingConfigurationForINetConnection(kapcs).EnableSharing(tagSHARINGCONNECTIONTYPE.ICSSHARINGTYPE_PUBLIC)és ezután kéne megadnom azt hogy melyik otthoni kapcsolaton akarom leosztani de erre nincs ötletem. Googlet egy hete túrom eredmény nélkül
-
ezekiel
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Programot írok hálózati kapcsolat megosztás és wirtual router létrehozásával kapcsolatban.
Majdnem minden kész. Egy valami hiányzik az pedig az hogy a kívánt hálózati kapcsolat megosztás füle alatt kitudjam választani azt a kártyát amin megakarom osztani. Az is megvan hogy kipppantom a megengedem a hálózat más felhasználóinak hogy ezt a kapcsolatot használják de erre az egyre nem tudok rájönni.
Visual basicről van szó.
Tud valaki ebben segíteni nekem?
Üdv, Győző
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs