Új hozzászólás Aktív témák
-
ezekiel
aktív tag
válasz
martonx #1373 üzenetére
Szia!
A hálózat megosztós Sub:
Sub halozat_megoszt(ByVal targetname As String, ByVal ip As String)
Dim megosztas As NetSharingManager = New NetSharingManager
Dim kapcs As INetConnection
Dim prop As IntPtr
Dim s As Object
For Each kapcs In megosztas.EnumEveryConnection
If megosztas.NetConnectionProps(kapcs).Name = My.Forms.Form3.ComboBox1.SelectedItem Then
megosztas.INetSharingConfigurationForINetConnection(kapcs).EnableSharing(tagSHARINGCONNECTIONTYPE.ICSSHARINGTYPE_PUBLIC)és ezután kéne megadnom azt hogy melyik otthoni kapcsolaton akarom leosztani de erre nincs ötletem. Googlet egy hete túrom eredmény nélkül
-
ezekiel
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Programot írok hálózati kapcsolat megosztás és wirtual router létrehozásával kapcsolatban.
Majdnem minden kész. Egy valami hiányzik az pedig az hogy a kívánt hálózati kapcsolat megosztás füle alatt kitudjam választani azt a kártyát amin megakarom osztani. Az is megvan hogy kipppantom a megengedem a hálózat más felhasználóinak hogy ezt a kapcsolatot használják de erre az egyre nem tudok rájönni.
Visual basicről van szó.
Tud valaki ebben segíteni nekem?
Üdv, Győző
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyenes az Epic Store-ban a The Operator
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged