Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
martonx
üzenetére
Van egy rutin ami egy gomb megnyomására az egyes vezérlők tartalmát elkezdi egyesével kiirkálni az excel tábal megfelel cellájába.
Most azt vettem észre, hogy a két évszámos vezérlő (CB4 és CB7) change minden egyes alkalommal lefut amikor egy-egy érték kiíródik az excel tábla.
Esetleg ez megvilágosít nálad valamit? -
vilag
tag
válasz
martonx
üzenetére
Ezt már komolyan nem hiszem el.
Próbálok egy másik problémát orvosolni, erre azt veszem észre, hogy ugyan oda lyukadok ki, hogy a már említett vezérlő change elkezd futni.
Épp az initializálást futtatja, aztán ennél a sornál átvált a CB7 Change-re:Sheets("napló").Range("j2").Value = Sheets("irszam").Range("a1").End(xlDown).Row
Most mond meg nekem, hogy ez hogy a búbánatos francban váltja ki a CB7 Change lefutását????
-
vilag
tag
válasz
martonx
üzenetére
Abban én is biztos vagyok, hogy valami nagyon egyszerű megoldása lesz a dolognak (ha egyszer megtalálom).
Egyébként ha tudnád, hogy a debuggolást már hányszor játszottuk végig...
Egyszerűen értetlenül állok a dolog előtt.Azért ha esetleg mégis megtalálom a megoldást megírom, hátha érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eljött a Messenger.com vége
- Milyen videókártyát?
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Facebook és Messenger
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest